Tolga Ciğerci: Hocam bana güveniyor

Fenerbahçelı futbolcu Tolga Ciğerci, sarı-lacivertlilerin Wolfburg ile oynadığı hazırlık karşılaşması sonrasında konuştu.

Tolga Ciğerci: Hocam bana güveniyor
Tolga Ciğerci: Hocam bana güveniyor
GİRİŞ 22.07.2019 22:46 GÜNCELLEME 22.07.2019 22:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Avusturya kampında Wolfsburg ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı mücadele sonrasında Tolga Ciğerci, FBTV'ye konuştu.

Tolga, konuşmasının başında mücadeleyi değerlendirirken, "İyi bir maçtı, buna benzer bir maçımız daha var. Böyle maçları oynaya oynaya istenilen performansa çıkacağız. Hocamız bizi taktik olarak ve ya koşu olarak eğitiyor." dedi.

"HOCAM BANA GÜVENİYOR"

Tolga, konuşmasının devamında Ersun Yanal'ın kendisine güvendiğini aktarırken, "Her şey iyi gidiyor, iyii çalışıyoruz. Ben zor bir dönemden çıktım, geçti gitti ama şu an iyiyim. Hocam da bana güveniyor sağolsun. Üstüne koya koya daha iyi olacağım inşallah."dedi.

Sarı-lacivertli futbolcu, konuşmasının sonunda iyi maç çıkardıklarını dile getirirken, "Oynadığımız takım Bundesliga'da oynayan takım ve orada hızlı oynanıyor. İyi bir maç çıkardık bu tempo içinde. Üstüne daha da koyarak iyi bir performans koyacağız inşallah." dedi.

YORUMLAR 1
  • kılıçaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    tolga ciğerci ve ozan tufan süper oynadılar. jailson süper oynadı kale önünde golü çıkardı.muriç dersen süper her maçta gol atıyor.krusenin şutları direkte patladı. zamanla golleri ve asistleri çoğalır. rodrigez ve moses kıvrak ve süratli süper oynuyorlar.harun bir hata yaptı o da gol oldu. berke olsa o golü yemezdi. bekler murat ve abdülcebrail süper oynuyorlar . stoperler birkaç golü önledi. skrtele gerek kalmadı o olduğunda çok gol yeniyordu.defansta ağır kalıyor çabuk yoruluyordu.
    Cevapla