F.Bahçe tarihe geçen bonservis bedelini açıkladı!

Fenerbahçe, Makedon orta saha Eljif Elmas'ın İtalyan kulübü Napoli'ye transfer olduğunu borsaya bildirdi. Buna göre Fenerbahçe, Eljif'in transferinden 16+1,5 milyon Euro kazanacak.

GİRİŞ 23.07.2019 09:08 GÜNCELLEME 23.07.2019 10:55
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel Futbolcumuz Eljif Elmas'ın İtalyan Kulübü SSC Napoli'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 16.000.000 EUR bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri her iki kulüp tarafından eşit oranda paylaşılacaktır.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına ve SSC Napoli kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak SSC Napoli, Kulübümüze aşamalı olarak azami 1.500.000 EUR bonus bedeli ödeyecektir. 

Ayrıca, SSC Napoli tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde SSC Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüzün azami 1.500.000 EUR bonus elde etme imkanı bulunmaktadır.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız. 

 


 

Eljif Elmas, Fenerbahçe'nin tarihinde sattığı en pahalı futbolcu oldu;

Josef: 12 M€ 
Anelka: 12 M€
Jay-Jay Okocha: 12,4 M€
Simon Kjaer: 12,5 M€
Elvir Baljic: 15,6 M€ 
Moussa Sow: 16 M€ 
Eljif Elmas: 16 M€ (+1,5)

YORUMLAR 54
  • Mustafa GÜNER 4 yıl önce Şikayet Et
    iki yıl içinde 100 milyon euro ya Atlatico madride kesin gider.GS zamanında riberyi kaçırdı bizde elif elmas 17.5 milyon euroya satıyoruz diye sevinçliyiz.
    Cevapla
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    merih demiralda hata yaptı fenerbahçe bu hatasını elif elmasla giderdi. merih demiral olsaydı şimdi 18 m euroya avrupaya satılırdı.
    Cevapla
  • Md1983 4 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan bu kadar anladığınız için gelişmiyor demek ki bende diyorum ki bu çocuk 3 yıl sonra dünyanın en iyi oyuncularından biri olacak
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Topla hızlı katedebilen hareketli pres yapan tekniği de fena olmayan biri ve üstelik yaşı çok genç gelişmeye açık.Bu paralar Napoli gibi takımlar için bizim ülkedeki 3-4 milyon euro değerinde.Çok abartılı bir para değil.
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    devlet bunların vergileri varmı
    Cevapla
  • erdi 4 yıl önce Şikayet Et
    yok.vergi sadece biz halka var
    Cevapla
  • Pöh 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanane! senmi alıcan vergisini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle