Maçtan çıkmak istedi Yanal izin vermedi

Fenerbahçe'nin Bayern Münih ile Audi Cup'ta oynadığı maçın 73. dakikasında ilginç bir olay yaşandı.

Maçtan çıkmak istedi Yanal izin vermedi
Maçtan çıkmak istedi Yanal izin vermedi
GİRİŞ 31.07.2019 00:30 GÜNCELLEME 31.07.2019 09:25
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de Dirar taraftarların tepkisi ile karşılaştı. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında Ozan Tufan’ın pası ile buluşan Dirar, topu kontrol edemedi.

ERSUN YANAL ENGEL OLDU

Ceza sahası içinden topu dışarı çıkaran Dirar’a sarı lacivertli taraftarlar tepki gösterdi. Dirar tepkilere karşılık verirken, taraftarlar tezahüratlarını sürdürdü. Karşılaşmanın 73’üncü dakikasında yeniden topla buluşan Dirar’a ıslıklı tepkiler devam etti. Ayağındaki topu dışarı atan Dirar, oyundan çıkmak istedi. Ersun Yanal ve Volkan Ballı’nın müdahalesi ile oyun alanına dönen Dirar karşılaşmaya kaldığı yerden devam etti.

Teknik direktör Ersun Yanal ise yapılan hareketten sonra taraftarların alkışlayarak oyuncuya destek olmalarını istedi. Takım kaptanı Emre Belözoğlu da yedek kulübesinden taraftarları susturmak ve destek olmaları için müdahale etti.

 

 

YORUMLAR 13
  • aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe kaldığı yerden devam ediyor
    Cevapla
  • Körfez 4 yıl önce Şikayet Et
    karşında dünyanın en iyi 5 takımından biri var, mevkisi sağ açık olan bir oyuncuyu sol bek e koyarsan hem oyuncuyu hem oyunu hem de mevkisi sol bek olan oyuncuyu kaybedersin, abdülcebrail sol bek, hazırlık maçlarında oynadı, hasan ali sakatlanınca onun girmesi lazım, en kötü ne olabilir 6 değil 8 yeriz ama dirarı kaybetmeyiz, belki abudülcebrail için iyi bir deneyim olur...
    Cevapla
  • grkn 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun yanalın takımı... geçen sene hadi neyse dedik peki bu sene ne oldu sezona mı hazir degilsiniz o kadar kamp sürecinde ayıptır sormasi ne yaptilar
    Cevapla
  • Mustafa k. 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaç kaç bitti.
    Cevapla
  • antipas 4 yıl önce Şikayet Et
    Taraftarla polemiğe giren futbolcu derhal gönderilmeli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle