Kadro dışından kaptanlığa geçiş

Geçen sezon başında süresiz kadro dışı kalan Nabil Dirar, Ersun Yanal ve ekibi tarafından hayata döndürüldü.

Kadro dışından kaptanlığa geçiş
Kadro dışından kaptanlığa geçiş
GİRİŞ 22.08.2019 12:56 GÜNCELLEME 22.08.2019 12:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Nabil Dirar sevinci yaşanıyor. 2017-2018 sezonunda katıldığı sarı lacivertli ekipte geçen sezonun başında 'disiplinsiz davranışları' dolayısıyla süresiz kadro dışı bırakılan Faslı yıldızı, teknik direktör Ersun Yanal ve ekibi hayata döndürdü.

Geçen sezon 19 maçta 1 gol ve 4 asist üreten Dirar, 2019-2020 sezonu kamp dönemi ve başlangıcında ise bambaşka çehreye büründü. Yanal, Audi Cup'taki Bayern Münih maçında taraftar tepkisinin ardından sahadan çıkmak isteyen Faslı oyuncuya sahip çıktı.

HÜCUMDA KUSURSUZDU

Krizi çok iyi yöneten Fenerbahçe teknik heyeti, her yerde oynayacak bir joker olarak düşündüğü Dirar'dan vazgeçmedi. Gazişehir karşısında sol bek olarak sahaya çıkan yıldız oyuncu, savunmada çok iş düşmese de iyiydi, hücumda kusursuzdu. Takımının eksik yaşadığı sol bek mevkiinde üzerine düşeni fazlasıyla yapan başarılı oyuncu ayrıca bu sezon ikinci kaptanlık görevine getirildi.

YORUMLAR 4
  • fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    hakkı kardeş sen bırak başakşehir fb maçınıda 3.hafta maçını söyle öte beri yapma :D
    Cevapla
  • Musa 4 yıl önce Şikayet Et
    Fos bu adam.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Dirar çok beğendiğim oyuncu, hep herşeyini veren futbolcu, hak ediyor
    Cevapla
  • Hakki 4 yıl önce Şikayet Et
    Hahahah yav bizim trabzon akcaabati getirsen gazisehire yine 5 cekerdi bu hafta sapka duser kel gozukur simdide net skoru vereyim basaksehir 3 fener 0
    Cevapla