Ali Koç'tan Fatih Terim göndermesi!

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Fenerbahçe Dergisi'ne açıklamalarda bulunurken, Fatih Terim için de bir mesaj verdi.

Ali Koç'tan Fatih Terim göndermesi!
Ali Koç'tan Fatih Terim göndermesi!
GİRİŞ 07.09.2019 13:11 GÜNCELLEME 07.09.2019 13:11
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

PFDK'dan 4 maç ceza alan teknik direktör Fatih Terim'i ima eden Ali Koç, şu ifadeleri kullandı;

"Fenerbahçe Spor Kulübü olarak mutlak şampiyonluk hedefiyle camiamızla omuz omuza çıktığımız yeni futbol sezonunun başlangıç gününde bir bildiri yayınladık.

"Her Takım ve Kişiye Eşit Mesafede, Mutlak Adaletin Egemen Olduğu İmtiyazsız Bir Futbol Ortamı Diliyoruz" dediğimiz bu bildiride, Türkiye Futbol Federasyonu'nda görev alan tüm isim ve kurullarının eşit, tarafsız ve etik yönetim anlayışıyla her takım ve kişiye eşit mesafede durarak mutlak adaletin egemen olduğu imtiyazsız bir futbol ortamı çağrısında bulunduk. 

Fenerbahçe olarak her tür desteğe hazır olduğumuz bu konuda umuyoruz ve diliyoruz ki konuşulan, gündem olan her zaman saha ve sonuçlar olur. Hakemlerimiz de adil yönetimleriyle takdir toplar. 

Alakasız, spekülatif, gerçek dışı gündem yaratmaya çalışanlara karşı da en iyi cevabı Türk futbolunun bireyleri vermiş olur."

YORUMLAR 18
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kulüp başkanı niye başka kulübün hocasına laf atarki.Başkanlar muhataplarıyla muhatap olurlar.Klasik algı yöntemi mağlup oldular gündemi değiştirecekya.Bir tane akıllı fenerli yomu çıkıp sen başka takımın hocasına laf atacağına kendi takımının başındakine ve oynattığı rezil futbola bak. Bu rezil futbolun hesabını sor.NERDEEEE..
    Cevapla
  • Sedat3 4 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli vehbi koç çok dikkatli ve az konuşan cok çalışan biriydi.ancak ali koç markaya zarar veriyor
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Konuşun nasıl olsa bu ülkede yalnız Fatih terim ceza alıyor imparator Fatih terim dediği gibi ilahi adalet
    Cevapla
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Takım top oynasın, başkanlar yöneticiliğini yapsın, hakemler iyi yönetsin geriye sorun kalmaz. Bunun gibiler de konuşamaz.
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar federasyon diye ağlayanlar günümüz "fenerasyonuna" toz kondurmuyor artık.. helal olsun ali koç.. azizden farkın kalmadı zaten muriç transferi ile belli ettin kendini... geçen yıl böyle değildin. baktın çirkeflik olmadan olmadan olmuyor deyip azizleştin helal sana da.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle