Ersun Yanal'dan ​Sergen Yalçın itirafı!

Ersun Yanal'dan ​sezona çok iyi başlayan Ozan Tufan için Sergen Yalçın itirafı geldi: "Sergen, Ozan'a inanılmaz bir disiplin getirdi."

Ersun Yanal'dan ​Sergen Yalçın itirafı!
Ersun Yanal'dan ​Sergen Yalçın itirafı!
GİRİŞ 01.10.2019 16:18 GÜNCELLEME 01.10.2019 16:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

​Ozan Tufan'ın Fenerbahçe ve Milli Takım'daki yükselen performansına vurgu yapan Ersun Yanal, Sergen Yalçın'ın bu yükselişte büyük rolü olduğunu söyledi.

Ozan Tufan'ın geçtiğimiz sezona göre büyük bir değişim yaşadığını ifade eden Ersun Yanal, şu sözleri kullandı:

"Geçen sene devre arasında geldi. Sergen Hoca onu çok istiyordu. Burada kalsaydı, takımın içinde Ozan'ı bir yere getirmek sıkıntılıydı, çünkü kredisi de yoktu.

Başkana söyledik ve Sergen'in istediğini de ilettik. Kendisi sağ olsun onunla özel ilgilendi. Biz de ilgilendik. Kendi maçımızdan çıkıyordum Ozan'ı arıyordum.  Sergen, Ozan'a inanılmaz bir disiplin getirdi. Orada bunu gördü. Daha çok genç. Kendisine güzel bir hayat kurdu. Futbolun ihtiyacı olan donanımları sağladı, Alanya'da çok toparlandı.



Sonrasında bizimle başladı ve ardından Emre takıma dahil oldu. Doğru örnekler çok önemli. Ağabeylik bu işte çok önemlidir. Emre burada doğru ağabeylik yapıyor hepsine. Takım içinde ilk kez uzun zaman sonra ağabeylik konusunda böyle bir hava var. Kaleci Altay'ın performansından da çok memnunuz. Altay yaşından çok olgun. Uzun süredir, özel psikoloğu var, onunla çalışıyor."

YORUMLAR 4
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergen disiplinli adamdır. gece kulüplerini hiç aksatmazdı;)
    Cevapla
  • Abdurrahman SERDAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Yalçın'ı huyu ve inançsızlığı sebebiyle pek sevmem. Ama zeki, becerikli, kıvrak bir futbolcu idi. Antrenörlükte de aynı kabiliyet ve kıvraklığını şu kısa sürede gıttiği her takımda isbatladı. Milli Takım, inançlı Şenol Güneş'ten sonra, İnançsız Sergen Yalçın'a teslim edilmeli. F.Federasyonu ve Kulüp Yöneticilikleri de Fatih Terim dahil bu ÜÇ YILDIZLARA verilmeli. Kafan olmasa da servet sahibi olabilirsin, fakat, futbol oynıyamaz, oynatamaz ve oyuncu secemezsin verilmeli
    Cevapla
  • 1907 fb 4 yıl önce Şikayet Et
    helal sana sergen
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    sende git!!!
    Cevapla