Denizli maçı öncesi Yanal'dan kritik uyarı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, öğrencilerini lige motive ediyor. Tecrübeli çalıştırıcı, galibiyet serisine ihtiyaçları olduğunu belirterek takımını uyardı.

Denizli maçı öncesi Yanal'dan kritik uyarı!
Denizli maçı öncesi Yanal'dan kritik uyarı!
GİRİŞ 17.10.2019 10:31 GÜNCELLEME 17.10.2019 11:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'e verilen milli ara sona ererken Fenerbahçe'de Denizlispor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

 

Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; teknik direktör Ersun Yanal, futbolcularıyla yaptığı toplantıda kaybedilen puanlara dikkat çekti.

Tecrübeli çalıştırıcının, artık yeni bir sayfa açmanın zamanının geldiğini belirterek "Hesapta olmayan puanlar kaybettik. Telafi etmek için özellikle deplasmanda hata yapmamamız ve alabileceğimiz tüm puanları almamamız gerekiyor. İç sahada yaşadığımız kazayı bu şekilde telafi edebiliriz. Uzun bir galibiyet serisine ihtiyacımız var. Bu seri de Denizlispor maçıyla başlasın" dediği ifade edildi.

 

 

YORUMLAR 4
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    ferdi sağkanatta,solkanatta onnumara oynayabilen joker oyuncudur çok çalışkandır kesinlikle oynamalıdır.ama bunu göremeyen bilmeyen ersun hoca var.boş yere puan kayıpları yaşanıyor.4 oyuncuyla kale önünde rakibe bastır presli oynat. kısapas-verkaç uygulat.kale önünde mutlaka hata yapacaklardır. penaltı olur,gol olur,korner olur.serbest vuruş olur. kesinlikle farklı galibiyetler olur.
    Cevapla
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    fb nin bu yeni kadrosunu kim çalıştırsa şampiyon yapar ama ersun hoca başarılı olamıyor. çok kolay maçları zora sokuyor. bu gidişle ligi yine 5. bitirir,
    Cevapla
  • alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    fb yeni süper kadrosuyla kimseye yenilmemeli. ersun hoca iyi çalıştıramıyor. takım kurmasını bilmiyor. moses ve rodrigezin yokluğunda ferdiyi oynatsaydı yenilmezdi.
    Cevapla
  • alpkaan 4 yıl önce Şikayet Et
    fb nin bu yeni kadrosuyla aykut kocaman yada sergen yalçın hiç puan kaybetmezdi. süper kadro oluşturuldu. yine puan kayıpları yine 5. bitirecek ligi.kupasız ersun yanal.
    Cevapla