Tahkim'den Fenerbahçe'ye kötü haber!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Fenerbahçe’nin Alanyaspor maçı için yaptığı kural hatası itirazını reddetti.

Tahkim'den Fenerbahçe'ye kötü haber!
Tahkim'den Fenerbahçe'ye kötü haber!
GİRİŞ 17.10.2019 17:24 GÜNCELLEME 17.10.2019 18:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Kulübünün, Süper Lig'in 4. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor maçında "kural hatası" yapıldığı gerekçesiyle yaptığı başvuruyu reddetti. 

Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin TFF Yönetim Kurulu'nun 01.10.2019 tarihli 13 sayılı toplantısında alınan kararına karşı başvurusu incelendi. Duruşma için tayin edilen, 17.10.2019 Perşembe günü saat 15:30'da Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin vekilleri Av. Özge Tokarlı Gündüz ve Av. Alper Pirşen ve Türkiye Futbol Federasyonu vekili Av. Hazer Akil'in hazır olduğu görüldü, sözlü beyanları alındı. Yapılan müzakere neticesinde, TFF Yönetim Kurulu kararında usule, esasa ve talimatlara aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin başvurusunun reddi ile kararın onanmasına oy birliği ile karar verilmiştir." ifadeleri yer aldı. 

Fenerbahçe Kulübü, söz konusu mücadelede "kural hatası" gerekçesiyle TFF Yönetim Kurulu'na yaptığı başvurunun reddedilmesi üzerine Tahkim Kurulu'na başvurmuştu.

YORUMLAR 6
  • Efedayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kural hatası var ama Fenerbahçe maçı kural hatasından değil kendi hatalarından kaybetti . Sadece maçta değil transferde de büyük hatalar yapıldı. Bkz. :Adil Rami...
    Cevapla
  • kılıçarslan 4 yıl önce Şikayet Et
    fetöcü gs lobisi engellemiştir. kural hatasını herkes gördü. bu hata gs de olsa kabul edilirdi.çünkü haksız şampiyonlukların sırrı açıkça belli oldu.
    Cevapla
  • Can 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs Lobisi isbadinda yine
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yetmez, AİHM ye de gidin. belki tekrarlanır maç.
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    defol
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Galatasaray olsaydı Kural Hatası Kabul edilirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle