Hasan Ali ve Serdar Aziz geri döndü

Fenerbahçe’de sol bek Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Aziz 148 gün sonra 11'de döndü.

Hasan Ali ve Serdar Aziz geri döndü
Hasan Ali ve Serdar Aziz geri döndü
GİRİŞ 20.10.2019 20:04 GÜNCELLEME 20.10.2019 20:04

Süper Lig’in 8'inci haftasında Yukatel Denizlispor’a konuk olan Fenerbahçe’de sol bek Hasan Ali Kaldırım 148 gün sonra 11'de sahaya çıktı. En son geçen sezonun 34'üncü haftasında Ülker Stadı’nda 3-1 kazanılan Antalyaspor karşılaşmasında seremoniye çıkan deneyimli futbolcu yaşadığı ağır sakatlığı atlattı. Fenerbahçe’nin Almanya’da katıldığı Audi Cup’ta Bayern Münih’le oynadığı müsabakada ayak tabanından sakatlanan Hasan Ali, 6'ncı haftadaki Galatasaray derbisinde sadece son 1 dakika şans bulabilmişti. Fenerbahçeli taraftarlar maçtan önce Hasan Ali’ye büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

SERDAR AZİZ 11'DE

Fenerbahçe’de sezon başı kampında sakatlanan Serdar Aziz de tıpkı Hasan Ali Kaldırım gibi 148 gün sonra 11'de döndü. Serdar defansın göbeğinde Zanka ile görev yaptı. Garry Rodrigues de tedavisini tamamlayıp 2 maç sonra takıma dahil oldu.

İlk haftada oynanan Gaziantep FK karşılaşmasında sakatlanıp aylarca formasından uzak kalan Victor Moses’ın da hasreti sona erdi. Milli arada tamamen iyileşen Nijeryalı kanat oyuncusu Denizli’deki kafilede yer alırken maça yedek kulübesinde başladı.

KAPTAN EMRE SAHADA

Milli takımda kaburgalarından sakatlanan Emre Belözoğlu tedavisini tamamlayıp Denizli Atatürk Stadı’nda takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Fenerbahçe’de sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almayan Nabil Dirar ve Max Kruse de bu karşılaşmada görev alamadı.

FENERBAHÇE’DE 3 DEĞİŞİKLİK

Teknik direktör Ersun Yanal, önceki hafta 1-0 kaybedilen Antalyaspor maçından 3 değişiklik yapıp Denizlispor’un karşısına çıktı. Yanal fıtık ameliyatı olan Dirar’ın yerine Hasan Ali’ye şans verirken, sakat Kruse’nin yokluğunda Rodrigues’i oynattı. Sezon başından bu yana stoper olarak oynattığı Jailson’u kızağa çeken deneyimli çalıştırıcı Serdar’ı sahaya sürdü.

Fenerbahçeli oyuncular ısınmaya ise asker selamının yer aldığı tişörtlerle çıktı. Tişörtlerde “Vatan size minnettar” yazısı da yer aldı.