Ersun Yanal'ın çok istediği transfer

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor'un 25 yaşındaki yıldızı Emre Kılınç'ın kadroya katılmasını istiyor. Sarı-Lacivertli Yönetim çalışmalara start verdi.

Ersun Yanal'ın çok istediği transfer
Ersun Yanal'ın çok istediği transfer
GİRİŞ 11.11.2019 09:37 GÜNCELLEME 11.11.2019 09:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ederek milli araya moralli giren Fenerbahçe'de gözler ara transfer dönemine çevrildi.

Teknik Direktör Ersun Yanal, yerli isimler arasında Sivasspor'un başarılı oyuncusu Emre Kılınç'ı kadrosunda görmeyi çok istiyor. Emre'nin Sivasspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı-Lacivertliler, Sivasspor'a ciddi bir teklifte bulunarak bu transferi bitirmek istiyor.

Sarı-Lacivertli yönetim, Zajc, Tolgay Arslan, Jailson ve Mehmet Ekici satışlarından gelecek sıcak paranın bir kısmı ile bu transferi bitirmek istiyor. Sivasspor, 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini uzatma konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Emre kulübünün uzatma teklifine henüz bir geri dönüş yapmadı.

İRFAN CAN'DAN DA VAZGEÇİLMEDİ

Fenerbahçe'nin listesinde yer alan diğer yerli isim ise Başakşehir'in yıldızı İrfan Can Kahveci. Bu konuda da Başakşehir ile görüşmeler sürüyor. Başkan Ali Koç iki yerli ismi kadrosuna katmak istiyor. (Akşam)

YORUMLAR 8
  • kılıçarslan 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hocaya messiyi transfer et yine hatalı kadro kurar rami ile alpar hatalar yapar kaybeder. adam takım kurmasını bilmiyor. 2. devrede oyuncu değişikliğini bilmiyor.nasıl hamle yaparımda mücadele ederim azmi yok. gözlerinde şampiyonluk azmi yok. erol bulut yada sergen yalçın fbye hoca olmalıdır.
    Cevapla
  • alperennn 4 yıl önce Şikayet Et
    alın tabi alt yapınız orası
    Cevapla
  • S.şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kulübede çürütmek içinmi,daha önce takımınıza Anadolu kulüplerinden alınan diğer yetenekli gençlerin akıbeti ortada,çöp niteliğinde bile olmayan yabancılar için yedekle çürütüldüler,,bence bu iş olmasın,,,
    Cevapla
  • alp-eren 4 yıl önce Şikayet Et
    bırakın futbolcu kafasını karıştırmayın kafaya oynayan Anadolu takimlarina hep bunu yapıyor sunuz.çıkın topunuzu oynayın,oynamaya çalışan Anadolu takımlarına salça olmayın
    Cevapla
  • Tsli 4 yıl önce Şikayet Et
    Aklı olan genç türk futbolcu fenere gitmez irfanda emrede avrupa 'ya gitmeli
    Cevapla
  • Genc? 4 yıl önce Şikayet Et
    25 yasindaki oyuncu niye genc.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle