Büyük tehlikenin eşiğinden dönüldü!

Kasımpaşa maçında ayak bileğini burkan Kosovalı yıldız, milli takımdan çıkartıldı. Muriqi, Çekya ve İngiltere'ye karşı oynasaydı 2 ay olmayacaktı.

Büyük tehlikenin eşiğinden dönüldü!
Büyük tehlikenin eşiğinden dönüldü!
GİRİŞ 14.11.2019 09:36 GÜNCELLEME 14.11.2019 11:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'in büyük bir tehlikenin eşiğinden döndüğü ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler'in sezon başında Ç.Rizepor'dan transfer ettiği 25 yaşındaki golcü, Kadıköy'de Kasımpaşa ile oynadıkları ve 2'si de penaltıdan 2 gol attığı karşılaşmanın 73'üncü dakikasında bir hava topu mücadelesinde yere düşerken ayağını yere ters basınca sakatlanmıştı.

AYAKTA 2. DERECE BURKULMA

Muriqi, sakatlığına rağmen takımını yalnız bırakmama adına Kasımpaşa önünde 90 dakika sahada kalmıştı. 25 yaşındaki futbolcu daha sonra Kosova'nın Euro2 020 elemelerinde Çekya ve İngiltere ile oynayacağı kritik karşılaşmaların aday kadrosuna çağrıldı. Ancak Sarı-Lacivertli futbolcunun yapılan kontrollerinde ayak bileğinde burkulma olduğu belirlenince aday kadrodan çıkartıldı ve tedavisine başlandı.

MALATYA'YA YETİŞMESİ DE ZOR

Can Bartu Tesisleri'de Sarı-Lacivertli kulübün doktorları tarafından tedaviye alınan Vedat Muriqi'in, Çekya ve İngiltere milli maçlarında forma giymesi durumunda en az 2 ay sahalardan uzak kalma tehlikesi doğacağı belirtildi. İyileşmesi için seferberlik başlatılan Muriqi'nin 12. haftada oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçına yetişmesinin de zor olduğu ifade edildi. (Star)

 

 

YORUMLAR 1
  • 10/11 Gasp Mağduru 4 yıl önce Şikayet Et
    Üç beş hafta oynamaz umarım. FB den Muriç,Belöz,Kruse yi aldın mı küme düşmemeye oynar. 18/19 sezonunda ki gibi.
    Cevapla