Fenerbahçe, Avrupa'nın devleriyle yarışıyor!

Süper Lig'de 11. haftayı 20 puanla ikinci kapatan Fenerbahçe, Türkiye'de en fazla isabetli şut, en fazla topa sahip olma ve en yüksek pas başarı yüzdesi olan ekip. Sarı-Lacivertliler, ikili mücadele kazanma oranıyla da Avrupa'nın dev kulüpleriyle yarışıyor.

Fenerbahçe, Avrupa'nın devleriyle yarışıyor!
Fenerbahçe, Avrupa'nın devleriyle yarışıyor!
GİRİŞ 17.11.2019 09:42 GÜNCELLEME 17.11.2019 19:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın geride kalan 11 haftada skora yansıtamamaktan yakındığı istatistiklerin Avrupa'nın devlerinin seviyesinde olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'de en fazla isabetli şut atan, en fazla topa sahip olan ve pas başarı yüzdesi en yüksek olan Kanarya'nın, ikili mücadele kazanma yüzdesiyle de Avrupa'da Bayern Münih, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Strasbourg, Atletico Madrid ve Real Betis'le birlikte Avrupa'nın en iyi 8 takımından biri olması dikkat çekiyor.

Milli takımlarda olmayan futbolcularıyla lige verilen arada sık sık toplantılar yapan Yanal da bu konuyu gündeme getirip, "İlk 11 haftada istediğimiz puanları alamasak da zirve yolundaki rakiplerimize karşı istatistiklerde büyük üstünlüğümüz var. İlk yarıda kalan 6 maçta bu istatistiğimizin skora, puana dönmesi gerekiyor. İstatistiklerin skora yansıması şampiyonluğun habercisi olacaktır" ifadelerini kullandığı kaydedildi. (Star)

 

 

YORUMLAR 5
  • Fenerbahçe 4 yıl önce Şikayet Et
    uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi de yazsınlar kral geri döndü
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    mekanın sahibi geldi hoşgeldin kral
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    bide fener çöp dersiniz hahaha
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce nin tek yapamadigi ani ataga kalkarken derine kosu yapmak veya derine o pasi verememek. Set oyunundada ver kaclari kimse ögretmemis tabiki gol gelmez
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ee fener bu boru değil
    Cevapla