F.Bahçe tek ses: 'Çifte standart var'

Fenerbahçe'nin İzmir'de başlattığı isyanın yankıları sürüyor. Yönetim, Göztepe maçının ardından hakemler konusunda olağanüstü toplandı.

F.Bahçe tek ses: 'Çifte standart var'
F.Bahçe tek ses: 'Çifte standart var'
GİRİŞ 02.12.2019 09:42 GÜNCELLEME 02.12.2019 09:44
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertliler, "Kurallar üzerimizde mi test ediliyor" siteminde bulunup hakem atamalarının yanlış olduğunu dile getirdi

 

 

Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Malatya deplasmanında Emre'nin kaçan penaltısının tekrarlanmamasının ardından İzmir'de aleyhe penaltıda atışın tekrar kullanılmasına tepkili olan yöneticiler, "Çifte standart var" görüşünde birleşti. "Kurallar bizim üzerimizde mi test ediliyor?" diye isyan eden yöneticiler, şu yorumu yaptı:

DOĞRU YÖNETENE MAÇ YOK

 

 

"Malatya maçının VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, yanlışlığa imza attıktan 6 gün sonra Rizespor - Konyaspor maçında nasıl VAR'da görev alır? Eğer MHK hakemini savunuyorsa Göztepe maçına ne diyecek? Çifte standart uygulanmasaydı golü bulacak ve karşılaşmayı kazanacaktık. Bizim lehimize doğru karar veren hakemler haftalarca maç alamıyor. Aleyhimize hata yapan ise görevine devam ediyor. MHK'nın atamalarında bunlar apaçık ortada."  

YORUMLAR 29
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçı yeniden bir seyredin de kendinize bir bakın, iki yanlış bir doğrumu ediyor da biz mi bilmiyoruz! emre nin iki defa, serdar aziz ile birlikte atılması gereken bir maçta ne konuşuyorsunuz. Gerçi tarlaların sürüldüğü bir ülkedeyiz
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    TFF, futbol yorumcularının etkisinde kalmamalı. Bir yorumcu ne derse öyle hareket edilmemeli. Ülkemizdeki futbol yorumcuları sanki TFF' nin görevli personeliymiş gibi TFF'yi etki altına alıyorlar. Bir futbol yorumcusu bir hakemi eleştirmeye görsün hop haftaya o hakeme maç yok. TFF böyle yaparsa değil VAR hangi sistemi kurarsa korsun işe yaramayacaktır. Neticede yorumcularda takım tutuyorlar. Takım tuttukları için bağımsız düşünmeleri ve konuşmaları imkansız bir şey.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Nihat Özdemir eski TFF Baskanin kankasi. Bunlar Kulüb tutmazlar evvela kendi saltanatlarini genisletmek istiyorlar. TFF yönetimini istifaya davet ediyorum
    Cevapla
  • Ömer Şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta Malatya nın attığı bariz golü de söyleyin de Adaletinize inanalım
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    nerenden gol uyduruyorsun anlat bakayım
    Cevapla
  • Rıdvan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerli olarak söylüyorum yönetim taraftarı kandırmak için hakemleri suçluyor oysa hakem Serdar Aziz ve Emre yi oyundan atmalıydı golümüz şüpheli kaleci gol içeriye girsin diye kenara gelmese maç gitmişti. Bizi uyutmayı bırakında şu Ersun'u gönderin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle