Yanal'dan sert sözler! 'Herkes haddini bilecek'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan Beşiktaş maçı sonrasında gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 22.12.2019 21:26 GÜNCELLEME 22.12.2019 22:06
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'ı 3-1 yendikleri maçın ardından gündeme bomba gibi bir düşen açıklama yaptı.

 

 

Ersun Yanal'ın yayıncı kuruluşa açıklaması;

"Galip gelemediğimiz birçok maçtan farklı oynamadık, genel olarak zaten böyle oynuyoruz. Birçok mevkisi olmayan hatta teknik direktörü olmayan Fenerbahçe galip geldi. Soru almayacağım ve bu hafta içerisinde de basın bildirisi yapacağım."

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile kaptan Emre Belözoğlu katıldı. Ersun Yanal yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'yi karıştırmak isteyenlere gerekli cevabı hafta içinde yapacağı açıklama ile vereceğini, çirkin saldırılar ile kendilerini yıkamayacaklarını ve herkesin haddini bilmesi gerektiğini söyledi.

Yanal, şöyle konuştu:

"Hepimiz yapmamız gerekeni yaptık. Fenerbahçe bugüne kadar oynadığı birçok maçta da bundan farklı oynamadı. Oyuncularıma  teşekkür ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar ve fedakarlıklarına da teşekkür ediyorum. Fenerbahçe için bazı çirkin saldırganlıklar var. Bu saldırılarla biz yıkılacak bir camia değiliz. Herkes haddini bilecek. Fenerbahçe, dedikodularla, arkadan konuşmakla yıkılacak bir takım değil. Kaptanın bir problemi vardı ve en son buraya gelip burada denedi kendisini. Oynayamadı. Bizi kırmadı ve buraya geldi. İlk konuştuğumuz günden bu yana birlikteliğimizde bir problem olmadı. Büyük bir destek kendisi. Bu tür karalamalara itibar etmeyin. Futbolumuzu kaostan kurtarın, futbolu kaosla beslemeyin. Empati yapın, bunu yaptığınız zaman zaten problem kalmayacak. Bu markaya zarar vermeyin."

"İYİ BİR OYUN OLDU"

Ersun Yanal, Beşiktaş maçı ile ilgili olarak ise, "İyi bir oyun oldu. Bir çok kaybettiğimiz maçta oynadığımızdan farklı oynamadık. Mevkii problemleri olsa da ellerinden geleni yaptılar. Teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR 32
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle oldu, böyle oldu.....Ben sadece kendi işimi bilirim. Ama yıpratmak ve karalamak adına söylemediğini bırakmayanlara şunu rahatça söyleyebilirim; tüm teknik adamlar ve kulüp yönetenler en azından taşın altına ellerini koyuyorlar....eleştirdik diyenler sıcacık ekran karşısında çaylı kahveli garanti paralı (hatta abonmanlı veya kadrolular var ki...) insanın saygınlığı olmalı mı ,kişiliği zedelenir mi bile demiyorlar....Akşam ki maç için kimse beşiktaş oynadı mı diyen var mı..... Rıdvan dilmen galiba çok iyi bakmamışsın,topu titleyene bakıyorsun galiba diğer fenerlinin beşiktaşlıya müdahalesini ya görmüyorsun ya da işine gelmiyor...
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun efendiye sorarmısınız sivas maçında nerdeydiniz.allah aşkına sivas fb.yi dağıt.kayseri de nerdeydiniz.allah aşkına bu ligin en kötü takımına yenildiniz.aklın nerdeydi.büyük takım her zaman her yerde her maç da büyük oynar.deplasman da kaç tane galibiyeniz var ersun efendi.söylermısın.deplasmanlarda bu takımın başında sen çıkmiyormusun yoksa.en iyi kadro sende ama sende hocalık vasıfları yok.bir taktiğin yok.rıza hocaya bakmarmısın.en kötü takım sana 6 puan takmış.utanman lazım.
    Cevapla
  • Yahya ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun hoca kibar adam dı Fener e uymuş
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun ilk defa düzgün kadro çıkardı
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Göztepe maçını Terimi eleştirmeye cesareti olmayan, köstebekler Feneri ortaya atarak cambazlık yapıyorlar. Bu arada Ersun sende ilk defa düzgün kadro çıkardın. oyuncu değişikliklerinde ilk defa güzeldi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle