Altay Bayındır: Hakeme sordum, kafa salladı

Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır, 3-1 kazandıkları Beşiktaş derbisi sonrası açıklamalarda bulundu.

Altay Bayındır: Hakeme sordum, kafa salladı
Altay Bayındır: Hakeme sordum, kafa salladı
GİRİŞ 22.12.2019 23:13 GÜNCELLEME 22.12.2019 23:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayı değerlendiren Altay Bayındır "Mutluyuz, önemli bir 3 puandı. Ancak lig uzun bir maraton, hiçbir şey bitmiş değil, daha yapmamız gereken çok şey var. Maçlara tek tek çalışarak alacağımız puanlarla şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Rakiplerimiz puan kaybetti, kazanmamız önemliydi. Bizi canı gönülden destekleyen taraftarlarımıza armağan olsun." dedi.

 

 

"HAKEME SORDUM, KAFA SALLADI"

İlk yarıda bir topu tutması ve daha sonra yere bırak tekrar eline almasının ardından çift vuruş verildiği pozisyonda yaşananların sorulması üzerine Altay Bayındır "İlk yarıdaki pozisyonda hakem bayrak kaldırdı, gürültüden düdüğü duymadım. 'Hakeme ofsayt mı?' diye sordum kafa salladı. Ben de topu önüme attım ama Burak ağabey koştu ve elime aldım. Daha iyi konsantre olmam lazım. Bizim için kötü bir andı ama üstesinden geldik. Futbolda bunlar olabiliyor ama takılmadan ciddiyet ve konsantrasyonla devam etmeliyiz. Hocamız bize bunu söylüyor ve yaptırmaya çalışıyor." açıklamasını yaptı. 

 

 

"BURAK AĞABEY ÖNÜNE ALDI, BEN DE İŞİMİ YAPTIM"

İkinci yarıda Burak Yılmaz ile karşı karşıya durumda yaptığı kurtarışla ilgili de açıklama yapması istenen Altay Bayındır "Jailson'un ayağı kaydı, Burak ağabey önüne aldı ama ben de işimi yaptım." dedi.

"ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ"

Açıklamalarına devam eden Altay Bayındır "Beşiktaş galibiyetinden sonra şimdi Rizespor'a iyi konsantre olmalıyız ve alacağımız puanlarla devreye mutlu girmek istiyoruz. Yapılmayacak bir şey yok, bu yola şampiyonluk parolasıyla çıktık ve taraftarımızla birlikte mutlu sona ulaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    bir kere orada ilk kez burak dokunuyor yani altay eline alabilir en direk serbest vuruş olmamalıydı bir taha tekrar edin maçı bu sefer 7 atalım beşiktaşa
    Cevapla