Ali Koç: Köprüye ilk Fenerbahçeliler çıktı!

Bugün Silivri'ye giderek şike davasına katılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, mahkemenin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ali Koç: Köprüye ilk Fenerbahçeliler çıktı!
Ali Koç: Köprüye ilk Fenerbahçeliler çıktı!
GİRİŞ 15.01.2020 16:43 GÜNCELLEME 15.01.2020 17:24
Bu Habere 277 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurdukları iddiasıyla 107 sanığın yargılanmasına İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesince devam ediliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler de bugün Silivri'ye giderek mahkemeye katıldı.

Mahkemenin ardından açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Davanın Fenerbahçe için ne demek olduğunu biliyoruz. O zamandan bugüne Silivri kampüsü gelişmiş, her şey çok değişti ama bizim davada bir gelişme yok" dedi.

"KÖPRÜYE İLK F.BAHÇELİLER ÇIKTI"

FETÖ'ye karşı ilk direnişi Fenerbahçe taraftarının başlattığını da belirten Koç, "Bugün geldiğimiz nokta da Türkiye çok değişti, şimdi bu kahpe örgüte karşı olmak kolay. O gün köprüye ilk Fenerbahçeliler çıktı, bunlar unutulmasın" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna göz dikildiğini ifade eden Koç, "Haklı kupamız, tertemiz kupamız o zaman bizden alınmaya çalışılmıştı! Bu dönemde de yine şampiyonluğumuza göz dikildi, aktörler farklı" şeklinde konuştu.

Kumpas davasına sadece Fenerbahçe'nin değil herkesin sahip çıkması gerektiğini belirten Koç, "Bu ve bunun gibi kumpas olan her davaya sahip çıkmalıyız ki, bir daha kimse buna cesaret edemesin. Vicdanı olan herkes, Fenerbahçe'nin bu mücadelesine müteşekkirdir ve biz de her zaman bundan gurur duymuşuzdur" dedi.

FETÖ'nün devleti yıkmak istediğini ifade eden Koç, "Bu sadece Fenerbahçe'nin davası değil, bu Türkiye'nin davası! Cumhurbaşkanı'na kadar gözüne kestiren, pek çok aile yıkan, kurumları bitiren ve devleti yıkmaya çalışan bu örgütün karşısında olmak vatanı seven herkesin görevidir" şeklinde konuştu.

Davanın en kısa süre içerisinde sonuçlanmasını beklediklerinin altını çizen Koç, "Usuldeki sıkıntılar giderildikten sonra bu davanın en kısa süre içerisinde sonuçlanacağını umuyoruz! Diğer taraftan kumpas davasının da aynı şekilde... İnandığımız sonuca kavuşacağımıza hiçbir şüphemiz yok" dedi.

 

 

YORUMLAR 277
  • TüremişEYT 4 yıl önce Şikayet Et
    sende çıktınmı neredeydin ???
    Cevapla
  • Somalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Mevzu bahis vatansa sadece iki renk vardır kırmızı,beyaz.
    Cevapla
  • seret 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk FB liler çıktıysa sen nerdeydin sayın koç. O gün takım değil vatan savunması vardı ve bütün vatanseverler oradaydı
    Cevapla
  • Cakabey 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki sen nerede idin.
    Cevapla
  • emre 4 yıl önce Şikayet Et
    bence İmamoğlu na verdigin destekle inşallah gidiceksin Fenerbahçe den
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle