Ali Koç: Transfer yapmamız istenmiyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç,katıldığı televizyon programında, transfer süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ali Koç: Transfer yapmamız istenmiyor
Ali Koç: Transfer yapmamız istenmiyor
GİRİŞ 20.01.2020 23:52 GÜNCELLEME 21.01.2020 09:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TRT Spor yayınında transfer ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

 

 

Ali Koç, "Belirli bölgelerde fazlalık var. Sol bekte de eksiğimiz var. Ben belki 3-4 futbolcu gönderip 4-5 milyon Euro tasarruf edeceğim. 1-2 milyon euro'ya da sol bek alacağım, şampiyonluk ihtimalimi artıracağım ama bunu yapamıyorum. Eldekileri de gönderemiyorum, 'Ya alamazsam.' diye." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı, "Ricardo Rodriguez ilgilendiğimiz, hocamızın arzu ettiği bir oyuncu." açıklamasını yaptı.

 

 

"DAHA İYİ STOPER ALMALIYDIK"

Tümer Metin'in, "Mayıs ayına dönecek olsak, bir sol bek ve bir stoper alır mıydınız?" şeklindeki sorusuna Ali Koç, "Stoper aldık. Daha iyisini almalıydık." ceavbını verdi.

"AĞIRDAN ALIYORLAR"

Ali Koç, "Transfer yapabilmek için Tahkim Kurulu'ndan çıkacak kararı bekliyoruz. Tahkim Kurulu'nun yarın toplanmasını umut ediyorduk, perşembe gününe bırakıldı. Ağırdan alıyorlar. 17'sinde karar aldılar. Ayın 23'ünde bir karar çıkar mı çıkmaz mı, ne çıkar bilmiyoruz. Oradan tekrar lisans kuruluna gidebiliriz. Benim hiç manevra alanım kalmadı. Ne karar çıkacak bilmiyoruz. Sürekli uzuyor." dedi.

"TRANSFER YAPMAMIZ İSTENMİYOR"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bu transfer döneminde Fenerbahçe'nin transfer yapması istenmiyor. Birkaç oyuncu elden çıkaracağım, 1 ya da 2 oyuncu alacağım. Toplam maliyet, harcama düşecek. İzin vermiyorlar." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • kaldiris 4 yıl önce Şikayet Et
    gezi de harcadigin para kadar harcasan bi barcelona cikartirsin
    Cevapla
  • Efedayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü yaptığın transferlerle hem Fenerbahçe'ye hem de ülke ekonomisine zarar veriyorsun Adil Rami'yi , Zanka'yı , Falette'yi çok mu aradın ?
    Cevapla
  • tekin 4 yıl önce Şikayet Et
    koçun ali yeter ağladığın artık işi yapamıyorsan bırak artık
    Cevapla
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    30 tranfer yaptın tutmadı kulübü batırdın suçu başkasına atıyorsun futbol 11 kisi ile oynanıyor 3 takım kurdun yetmez mi 1.5 yılda
    Cevapla
  • Çankırılı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kulubu nasil batirmis 90 milyon maas butcesini 71 e dusurmus sattigi kadar oyuncu almis 24 milyon kar etti bu sezon anca bos bos konusun Fenerbahçe transfer yapmasin diye toplanti yapacaklari günleri bile agirdan aliyolar ayni yapilandirmalari baskalari yapinca kabul edip Fenerbahçe nin yapilandirmasinin kabul etmemek art niyettir
    Cevapla
  • mertcan 4 yıl önce Şikayet Et
    ya bırakın bu işleri arkadaşlar.. Her hafta sonu TRT SPOR da İngiltere Ligi maçları var açın seyredin doya doya gözünüz futbol, atmosfer, heyecan görsün.. Burda futbol yok goygoy VAR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle