TFF'den Fenerbahçe'nin limit itirazı için karar!

TFF Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin limit artırımı başvurusunu görüştü ve gerekçeli karar için Sicil Kurulu'na geri gönderdi.

TFF'den Fenerbahçe'nin limit itirazı için karar!
TFF'den Fenerbahçe'nin limit itirazı için karar!
GİRİŞ 21.01.2020 20:25 GÜNCELLEME 21.01.2020 20:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TFF Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin limit artırımı başvurusunu gerekçeli kararı öğrenmek üzere Sicil Kurulu'na geri gönderdi.

 

 

TFF'den yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 17.01.2020 tarihli kararına itirazı incelendi. Duruşma için tayin edilen, 21.01.2020 Salı günü saat 17:00'de Fenerbahçe A.Ş. Kulübü Başkanı Ali Yıldırım KOÇ, Başkan Vekili Semih ÖZSOY Kulüp vekilleri Av. Alper PİRŞEN, Av. Özge TOKARLI GÜNDÜZ ve Kulüp görevlisi (CFO) Serdar YILDIZ'ın hazır olduğu görüldü, sözlü beyanları alındı. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; alınan ara kararların gereği yerine getirildikten sonra dosyanın karara bağlanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir." ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR 3
  • 05.Bordomavi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bosuna heveslenme artik eski camlar bardak oldu dediğini yaptiramayacan önceden düşünecektin kurallara uyacaktin uymamazsan böyle olur birde tehdit santaj yapmak sana yakismiyor Ali Koc
    Cevapla
  • Yerdal 4 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme sizin durumunuz da pek farklı değil dostum.
    Cevapla
  • Md1983 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke adam olmaz Ali Koç ne yapıyor kardeşim yeniden yapılandırma yapamadığı için limit düşük çıkıyor Ali Koç sadece dışarıdan başka bankalarla yaptığı anlaşmanın kabul edilmesini istiyor hakkını arıyor bu ülkede ne kadar fenerbahçe düşmanı var ya
    Cevapla