Ali Koç'un soyunma odasındaki sözleri!

Trabzonspor yenilgisi sonrası soyunma odasına inen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbolculara kısa bir konuşma yaptı.

Ali Koç'un soyunma odasındaki sözleri!
Ali Koç'un soyunma odasındaki sözleri!
GİRİŞ 03.02.2020 10:10 GÜNCELLEME 03.02.2020 10:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Zirve yarışında Trabzonspor'a 2-1 mağlup olarak 4 maçlık galibiyet serisi son bulan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, dümene geçti. Trabzon'da büyük tepkilerle karşılaşan Ali Koç, maçın ardından soyunma odasına inerek Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcularını tebrik etti.

Ali Koç, futbolcularına "Sizler böyle oynamaya devam ederseniz, şampiyon olacaksınız. Bizim inancımız tam, yeter ki sizler bu şekilde mücadele vermeye devam edin" ifadelerini kullandı.

SAVAŞA DEVAM

Kaptanlar Emre ve Ozan da yenilgiden dolayı özür dileyip "Biz şampiyon olacağız" sözünü verdi. Emre Belözoğlu, "Terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Hiç merak etmeyin, zafere biz ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan sarı-lacivertli yönetim stada girerken Ali Koç'a sözlü hakarette bulunan S.K isimli şahısa 6222 sayılı kanunun 14/1 maddesinden işlem yapıldı. Şahısa para cezası uygulanacak. (Sözcü)

 

 

YORUMLAR 19
  • Bir yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray hayalleri gerçeğe dönüştürüyor ali koç sen hayal et biz halladeriz sıkma canını
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Koç gibi başkan, korkunun ecele faydası yok kuzular
    Cevapla
  • Kuzu 4 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluk kendilerine lig başlamadan verilmiş mi!! Verilmişse kim vermiş. Söylesinlerde bizde bilelim.
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    bu resmi görünce resmen yağlarım eriyor. ne kadarda masum !!!!
    Cevapla
  • Galip 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivas ı,Başakşehiri şampiyon yaptırmazlar.Son beş haftada dört büyük takımı dengeleyip ilk dörde sokacaklar. Yayıncı kuruluş geçen yıl GS yi şampiyon yaptırarak ancak zararını kurtardı.20 bin seyircisi olan takımlar ile 50 milyon seyircisi olan takımlar ayni parasal kazancı sağlarmı. Göreceksiniz kazara Sivas şampiyon olsun(mümkün değil ya) Bein spor ertesi gün türkiyeden gider geçen sezon türkiyeden ayrılma kararı almıştı devlet müdahale etti.
    Cevapla
  • Bir yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    galip bilgisiz olduğun belli geçen sezon başak şehir son 6 haftada takıldı kaldı şampiyonluğuda kaybetti ayrıca bein sport zarar edeceği için yapılan sözleşmeye uymak istemedi şümkü klüplerin gelirine eskiden yapılan sözleşme üzerinden devam etmek istedi kur artışı dolasıyla zarar edeceği için vermek istemedi o yuzden çekilme kararı alacaktı bilgin olsun şampiyon olan takım en fazla geliri alıyor ayrıca gecen sezon şampiyon olan klüp ertesi sezon yine şampiyon olursa extra geliride alıyor geçen sezon galatasaray yanlış hatırlamıyorsam şampiyonluktan ve toplamda 200 milyon tl üzerinde bir rakamı almıştı azcık bilgi olsun kafanda zararı olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle