Ali Koç'tan G.Saray ve Trabzonspor'a tarihi çağrı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bazı kesimlerin Fenerbahçe ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşı karşıya getirmek istediğini söyledi.

Ali Koç'tan G.Saray ve Trabzonspor'a tarihi çağrı!
Ali Koç'tan G.Saray ve Trabzonspor'a tarihi çağrı!
GİRİŞ 08.02.2020 13:12 GÜNCELLEME 08.02.2020 14:05
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuştu.

Fenerbahçe'nin 29. kez şampiyon olacağına inandığını ifade eden Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na cevap verdi.

Ali Koç, Mustafa Cengiz ve Ahmet Ağaoğlu'na da tarihi bir çağrıda bulunarak, "Sizlerin de belirleyeceği bir platformda bir canlı yayına çıkalım, eldivenlerimizi çıkartalım, şeffaf olalım. Canlı yayına çıkalım ve herkes bizi dinlesin, anlatalım. Bu konuda bir cevap bekliyorum" dedi. 

İşte Ali Koç'un açıklamaları;

"Zor bir mevsim, zor bir süreç... Deprem bölgesinde yaşayan herkese kolaylık diliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa... Şehitlerimiz var. Bundan dolayı derin bir üzüntü içindeyiz. Ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Bir de çığ felaketimiz oldu. Son geldiğimiz noktada, 41 canımız hayatını kaybetti. Doğa olayı evet ama bunlarla da bir şekilde baş edebilmemiz, önlem almamız lazım. Yaralarımızı beraberlik içinde saracağız. Devletimizin gücü, halkımızın sorumluluk gücüyle bu zorlu günleri atlatacağımızdan şüphemiz yok. Büyük acılarla başladığımız 2020'de Allah, bize daha büyük acılar yaşatmasın"

29. ŞAMPİYONLUK İÇİN KARARLIYIZ

"Şampiyonluk yürüyüşünü büyük bir kararlılıkla sürdüren takımımız sorumluluğunun farkında. Her maçını bir final olarak görerek çalışıyorlar. Şu an itibarıyla, son haftalardaki oyunumuzla herkesin gözünde ligin en iyi futbolunu oynayan ve favori olan ekip konumundayız. Takımdaşlık, ekip uyumunun her hafta daha ilerlemesi bizi de çok memnun ediyor. Şampiyon olacağımıza gönülden inanıyoruz. 14 haftamız kaldı. 14 hafta boyunca zor maçlarımız var. Zaman zaman da istemediğimiz sonuçlar alacağız."

HOCAMIZA VE TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ

"Şampiyon olacağımıza gönülden inanıyoruz. 14 hafta kaldı. Zaman zaman istemediğimiz sonuçlar alabiliriz ama şartlar ne olursa olsun taraftarımızdan ricam 29. şampiyonluk yolunda takımımızı desteklesinler. Şampiyon olacağız ve bu yolda da elimizden gelen her şeyi yapacağız, bundan hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın, takımımıza, hocamıza ve taraftarımıza güveniyoruz"

BİZİ MECBUR BIRAKTILAR

"Biz göreve geldiğimizden bu yana kaostan uzak durmaya çalıştık, büyük resme odaklandık, ülke futbolunun gelişmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyorduk. Hatta bazı adımlar atarken, camiamızdan gelent tepkileri de biliyorduk, buna rağmen doğru bildiğimizi yapmaya karar verdik"

FENERBAHÇE GEREĞİNİ YAPAR

"Harcama limitleri, yeniden yapılandırma gibi konularda hep resmin bütünüyle ilgilendik. Sesi çok çıkanın haklı görüldüğü, önce ben diyenlerin istediklerini aldıkları futbol iklimi bizi farklı hareket etmeye zorluyor. Biz Fenerbahçe camiası olarak, gereğini yapmak konusunda bir an olsun tereddüt etmeyiz, her türlü mücadelenin içerisine gireriz"



"CUMHURBAŞKANIMIZLA KULÜBÜMÜZÜ KARŞI KARŞIYA GETİRMEK İSTEDİLER"

"Cumhurbaşkanımızın teşrifleri sonrası yaşanan süreçte kulübümüz kimi çevrelerin açık hedefi haline geldi. Bazı kendini bilmez medya mensupları bizi ve Cumhurbaşkanımızı karşı karşıya getirmek için yoğun çaba sarf etti.

Bizim söylediklerimiz, savunduklarımız ile Cumhurbaşkanımız ile iktidar partisi ile ya da belirli siyasi gruplar ile bir alakası yoktur, özellikle buna dikkat çekmek istiyorum. Fenerbahçe kararlarını alırken, hiçbir siyasi görüşün baskısı ve etkisi altında kalmaz"



"Ancak özellikle sosyal medyada hem şahsım hem de Fenerbahçe, organize ve sistematik bir karalama kampanyasının hedefi haline getirilmiştir. Sosyal medyada bot hesaplar ve sahte hesaplar ile negatif gündem yaratmak kolaylıkla mümkün. Ben dahil, sosyal medyada olmayanlar bu algoritmayı anlamasak da ne demek istediğimi bazı çevreler anlamıştır. Ben bu dünyanın içerisinde değilim. Son 3 ayda 24 defa olumsuz gündemler başlığı altında trend olduk. Bu bir tesadüf olamaz! Bunu siyasette yaşardık, şimdi sporda oluyor"



TRABZON İLE İLGİLİ SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM

"Basın toplantısı sırasında değindiğim konulardan bir tanesi; adil rekabetten bahseden Trabzonspor Başkanı'na vermek zorunda olduğum cevaptan istinaden... Trabzonspor'un sırtını devlete dayama hususuydu. Antalya'da bir basın toplantısı düzenlemek durumunda kaldık. Hiç beklemediğimiz bir şekilde kulübümüzün çıkarlarını korumak için yaptığımız bu basın toplantısını takip eden taraflı tarafsız pek çok kesimden aldığımız mesajlar yalnız olmadığımızı gösterdi bu düşüncelerde. Trabzonspor ile ilgili localar, devlet bankalarından kredilerle ilgili söylediklerimin tümünün arkasındayım."

AĞAOĞLU İLE İSTEDİĞİ YERDE KONUŞURUM

"Bizim Antalya'da bahsettiğimiz sırtını devlete dayama mevzusu, emsali görülmemiş bir durum. Bugün elimizde olan bilgilerin ve bilin ki elimizde çok bilgi var, yeri ve zamanı bu değil. Sayın Ağaoğlu ile her zaman karşılıklı bu konuları konuşmaya hazırım. Biz iyiye iyi, yanlışa yanlış, kötüye kötü demeyi ilke edinmiş bir yönetim kuruluyuz.Trabzonspor kulübü, büyük kulüplerden çok daha az bütçeyle yarışmakta ve genç oyuncu oynatmaktadır. Bunun da ne kadar önemli ve başarılı olduğunu Sayın Ağaoğlu'na söylemişimdir.  TRT Spor'da çıktığım programda dile getirdiğim gibi kulüp başkanlarıyla ortak bir yayın yapma çağrısını bir daha burada yineliyorum.

BAZI SİYASİLER YARDIM EDİYOR

"Antalya'daki bu çıkışlarımızdan ötürü futbola siyaseti karıştırmakla suçlandık. Belki yarın tehdit edileceğiz. Bazı siyasiler - burası önemli bakın bazı siyasiler- devlet imkanlarını kullanarak Trabzonspor'a yaptıklarını ifşa etmekten hiç sakınmıyorlar. Bazı siyasiler, buranın altını çizerek söylüyorum. Devletimizin gücünü kullanarak ilgili kulübe ne kadar maddi destek sağladıklarını gerek kendileri, gerek de camianın ileri gelenleri, yaptıklarından övünerek, hiç sakınmadan ifşa etmekten kaçınmıyorlar. Tabii ki hepimiz küçükken bir takımı tutuyoruz. Belli bir mevkiye geldikten sonra bu kadar açık bir şekilde ifade etme lüksümüz olmuyor. Toplumu, vicdanları huzursuz etmemek adına. Hakemler, TFF, kurullar etkilenebilir."

 

 

YORUMLAR 86
  • Haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüm spor severler biliyor Trabzonspor'un kollandığını bilmeyen taraflıdır. Hoşuna gittiği için görmüyor.
    Cevapla
  • metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Fısssssss Bu plan da elinizde patladı bakalım yeni planınız ne Nasıl karıştıra bileceksiniz ülkeyi.. Rabbim sizlerin kötü emellerinizi elinize yüzünüze bulaştırır inşallah...
    Cevapla
  • akrep 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay anasını ne anlatıyorsun sen. Şampiyonluklar sahada mı kazanılıyor sanıyorsunuz dedi Aziz bey. Ne oldu. Masamı yıkıldı.
    Cevapla
  • Osman Kiper 4 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor ne oldu ektiğiniz tarlalar sürün vermiyor mu.Türkiyeyi yediniz grup olarak daha doymadınız Koç grubu olarak şimdi de sporu yiyeceksin .
    Cevapla
  • atacan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaos yaratacak amac ı bu, kılıçdaroğlunun hareketleri ile aynı ne kadar benziyorlar. Ama emiraldığın yahudi lobisi kafanda patlayacak. planların içinde patlayacak . bu iş sporla alakalı değil sen bir seneryosun fenerliler bu ajanın peşinden gitmesin kaosa sürükleyecek tıpkı fenerin bi zamanlar polis aracını ateşe verdiği gibi.....
    Cevapla
  • muratk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerinde tespit
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle