Ali Koç: Fenerbahçe üzerinde oyunlar oynanıyor, bu böyle gitmez

Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, karşılaşmadaki hakem kararlarıyla ilgili sert açıklamalar yaptı.

Ali Koç: Fenerbahçe üzerinde oyunlar oynanıyor, bu böyle gitmez
Ali Koç: Fenerbahçe üzerinde oyunlar oynanıyor, bu böyle gitmez
GİRİŞ 09.02.2020 01:01 GÜNCELLEME 09.02.2020 01:01
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Yayıncı kuruluş beIN Sports'a telefonla bağlanan Ali Koç, "Fenerbahçe özelinde, üzerinde bazı oyunlar oynanıyor. Günlerdir bu konuları anlatmaya çalışıyorum. Çelişkili kararlar verildiğini, algı operasyonları yapıldığını anlatmaya çalışmıştım. Görünen köy, kılavuz istemez. Operasyon yapılacaksa, genelde bu işler 2. yarıda başlar. Korktuğumuz, beklediğimiz başımıza geldi" diye konuştu.

"Jailson'un yaptığı penaltıysa, son dakikadaki pozisyon da penaltı"

Koç, maçtaki VAR kararlarıyla ilgili olarak, "Jailson'un yaptığı penaltıysa, son dakikadaki pozisyon da penaltı. Birinde VAR'a gitmek, diğerinde gitmemek son derece enteresan. Alanyaspor'un penaltısında yan hakem de orta hakem de vermedi, VAR'dan çağırdılar. Bizim pozisyonumuzda ise VAR'dan çağırmadılar. VAR hakemi burada ciddi bir çifte standart uygulamıştır" " ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de bir takımın önünün açılması için bir takımın da önünün kapatılması için çabalar sarf edildiğini savunan Koç, "3 Temmuz'da haklı kupamızın nasıl alınmaya çalışıldığını tüm Türkiye gördü. Bu sefer de muhtemel şampiyonluğumuzun önü kesilmeye çalışılıyor. Bizler çok büyük finansal sıkıntılar içinde iyi işler yapmaya çalışırken, bu yaşadıklarımızı kabullenmemiz söz konusu değildir, mümkün değildir" şeklinde konuştu.

Ali Koç, Fenerbahçe'nin sahipsiz olmadığını dile getirerek, "Fenerbahçe'nin milyonlarca tarafarı vardır. İnsanlar aptal değil. Bugün yaşananlar sürpriz olmamakla beraber, şok etkisi ile ileride yaşanacakların da habercisi olmaktadır" dedi.

"Büyük bir infial var Fenerbahçe camiasında"

Ali Koç, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

"Bu düzen bu şekilde gidemez. Korkarım ki çok daha vahim olaylara sebebiyet verecek bu gidişat... Biz Fenerbahçe olarak, hakkımız olmayan hiçbir şeyi istemiyoruz. Şu 2-2.5 saatte bize gelen mesajların haddi hesabı yok. Büyük bir infial var Fenerbahçe camiasında. Bu böyle gitmez, gidemez."

YORUMLAR 43
  • Rifat 4 yıl önce Şikayet Et
    Koç haklı
    Cevapla
  • Rifat 4 yıl önce Şikayet Et
    FB haklı
    Cevapla
  • Huuu 4 yıl önce Şikayet Et
    Fb olarak başkanımızın arkasındayız rüzgar eken fırtına biçecek. Burda yorum yapanlar hep aynı kullanıcı.
    Cevapla
  • Rifat 4 yıl önce Şikayet Et
    Koç haklı
    Cevapla
  • Orhan Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizi şampiyon yapmazsanız yeni bir Gezi başlatrım diyen bir açıklama olmuş sen gol attın da hakem mi vermedi? penaltılardan medet umana kadar git bol bol gol at Hakem diyor ki bana göre penaltı değil Ne yapcaz ikinci Geziyi başlatalım bari.
    Cevapla
  • Salih Tuğra 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali bey, kulüp yönetmek öyle garibanları fabrikada asgari ücrete çalıştırmaya benzemez.
    Cevapla
  • TURK 4 yıl önce Şikayet Et
    Klavye arkasinda yorum yazmaya mi benzer ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle