Ali Koç'tan örnek hareket! Şehit haberi sonrası...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İdlib'den gelen şehit haberleri üzerine Sarı-lacivertli kulübün televizyon kanalında yapacağı konuşmayı iptal etti.

GİRİŞ 10.02.2020 17:25 GÜNCELLEME 10.02.2020 17:25
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair yapacağı canlı yayını iptal etti. Saat 16:00'da FB TV ekranlarına çıkan Ali Koç, İdlib'de gerçekleşen saldırıda 5 askerimizin şehit, 5 askerimizin ağır yaralı olması nedeniyle yapacağı konuşmayı iptal ettiğini duyurdu. 

İŞTE ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMASI

Bugün sizlere gündemle ilgili bazı konularda açıklamalarımız olacaktı. Hafta sonu Alanyaspor maçında yaşadığımız bazı olaylar camiamızda infial boyutuna geldi. Orta hakem ve VAR hakeminin ürkütücü boyutta olan kararlarının sebeplerini, TFF'ye bakış açımızı, TFF ile ilgili ümitlerimiz, beklentilerimiz, pozitif beklentilerimiz, TFF'den Türk futbolunu değiştireceğine dair inançlarımız varken, TFF'nin nasıl seçildiği, hakem atamalarının, hakemler içinde dengelerle ilgili görüşlerimizi paylaşacaktık. Artık bu şekilde devam edilemeyeceğini ve neler yapılmasını gerektiğini açıklayacaktık. Camimızı devletle karşı karşıya getirme yönünde algı operasyonunu kimlerin yaptığını, neler amaçladıklarını anlatacaktık, sezonun geri kalanı için çağrımız olacaktı. 
 
Ancak programın başlamasına kısa süre kala 5 kahraman askerimizin şehit olduğu, 5 kahraman askerimizin ise yaralandığını öğrendik. Ayrıca bölgede hareketliliğin devam ettiğini bilgisini aldık. Bu acı haberi ekranların başında vermek istedim. Allah rahmet eylesin, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Birkaç gün içerisinde görüşlerimizi aktaracağız. Tekrar başımız sağ olsun. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah ülkemize bir daha böyle acı haberler almayı nasip etmesin. Bu yüzden bugün bu programı yapmamaya karar verdik. Önümüzdeki 1-2 gün içerisinde görüşlerimizi ileteceğiz. Tekrar başımız sağ olsun diyorum”

 

 

YORUMLAR 108
  • Ben biliyor 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu palavraları ve gerçeklerle yüzleşin. Gündem değiştirmeye şirin gözükmeye çalışmayın.Verilmeyen sözde penaltı üzerinden kendi üyeleriniz üzerinden anket yapın bu pozisyonda karşı tarafa penaltı verilseydi isyan edermiydik diye? Federasyon bajkanı zaten sizden. ceza almamanız için sizin adınıza limit yükseltti ve diyorki hiçbir kulüpten artış talebi gelmedi. peki talep yoksa ne diye yükseltiyorsun. amacın belli takımını korumak. çocuk mu kandırıyorsun??? adam olun biraz oynamadan hak etmeden kupa yokkkk Türkiyeyi karıştırmaya gezi ruhunu uyandırmaya kalkmak hainliktir..
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş yazmışsın ve adaletten hiç bahsetmemişsin, bu arada futboldan anlıyormusun ?
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın derdi başka ama yapamayacak koç efendi senin boyun yetmez ülke karıştırmaya sen git başka yerde öt.
    Cevapla
  • İso 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşma ne ülke karıştırması.Her kulüp başkanı gibi takımının haklarını savunuyor.
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    yani sussa onlar için daha iyi ama boşver konuşsunkı ne olduğu bilinsin
    Cevapla
  • nejla 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koç seni hiççççç sevmiyorum
    Cevapla
  • memet 4 yıl önce Şikayet Et
    o da sana bayılıyordu zaten
    Cevapla
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatyada deprem olduğundada insanlar öldü niye sesini kesmedin baktı ters tepki verecek insanlar sustu şimdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle