Ersun Yanal'dan Emre Belözoğlu kararı

Gaziantep maçından beri 11'de görev yapmayan Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, formasına kavuşmaya hazırlanıyor. Ersun Yanal, ceza sınırındaki Luiz Gustavo'yu Ankaragücü maçında dinlendirmeyi planlıyor.

Ersun Yanal'dan Emre Belözoğlu kararı
Ersun Yanal'dan Emre Belözoğlu kararı
GİRİŞ 11.02.2020 11:32 GÜNCELLEME 11.02.2020 13:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Futbol kariyerindeki son sezonunda şampiyonluk için Fenerbahçe'ye gelen Emre Belözoğlu, son haftalarda kulübede bekledi. Gaziantep karşısında 89 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, Başakşehir maçında 2 dakika, Trabzon deplasmanında ise 27 dakika süre aldı. Kaptan, bu karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve Alanya maçında forma giymedi. Ersun Yanal, Emre Belözoğlu'nu Ankaragücü karşısında yeniden 11'de görevlendirmeyi planlıyor.

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Ersun Yanal, sarı kart sınırında yer alan, 4. haftadaki Alanya maçından beri sürekli 90 dakika sahada kalan Luiz Gustavo'yu Başkent'te dinlendirme düşüncesinde. Başarılı teknik adam, Sambacı'yı Galatasaray derbisine saklayarak, orta sahada Ozan ile Emre'yi görevlendirebilir.

 

 

YORUMLAR 3
  • alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    sadık ve serdar en iyi stoperler.rami,falette,jailson ile olmuyor.
    Cevapla
  • alpkaan 4 yıl önce Şikayet Et
    ferdi,deniz,emre olmazsa olmuyor.bunlar oynadımı çok gol pozisyonu üretiliyor.stoperde serdar ve sadık olmalı kesinlikle ikisi çok iyi.jailsonla çok puan kayıpları oluyor.
    Cevapla
  • çubuklada kalanlar 4 yıl önce Şikayet Et
    bilmeden yorum yapmayın sadık sakat adamın çapraz bağları koptu hala haberin yok
    Cevapla