Fenerbahçe'ye pankart cezası yolda!

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Kırklarelispor maçına 'Türk futbolu için uyanma zamanı' pankartıyla çıkan Fenerbahçe'ye ceza gelebilir.

Fenerbahçe'ye pankart cezası yolda!
Fenerbahçe'ye pankart cezası yolda!
GİRİŞ 13.02.2020 10:05 GÜNCELLEME 13.02.2020 10:05
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Kırklarelispor maçına 'Türk futbolu için uyanma zamanı' pankartıyla çıkmıştı. Sarı-lacivertli kulübe bu pankarttan dolayı ceza gelebilir.

 

 

Süper Lig müsabakaları statüsünün 13. maddesinde ; "Kulüpler müsabaka öncesi sahaya ancak TFF’nin izin verdiği pankartlarla çıkabilirler. Pankartların sosyal ve toplumsal mesaj içermesi şarttır. Kurum ve kuruluşların pankart taleplerini kulüplere yapmaları, kulüplerin de TFF’ye 1 hafta öncesinden müracaat ederek onay almaları gerekmektedir" ifadeleri yer alıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan izinsiz pankartla çıkan sarı lacivertlilere talimatlara göre 24 bin TL para cezası verilmesi bekleniyor.

 

 

15 YIL ÖNCE: EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ

2005 yılında Fenerbahçeli Anelka'nın elle gol attığı tartışmalarının gölgesinde Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarına federasyonun izni olmadan sahaya 'El değmemiş temiz bir lig istiyoruz' yazılı pankartla çıkmış ve bu sebeple ceza almıştı.

YORUMLAR 22
  • Özgür 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede. evlat sevgisinden daha yoğun yaşanan tek his. Fenerbahçe düşmanlığıdır
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    2 büyükler + trabzon birleşmişler.zaten hepsi fenere karşı fener düşmanı olmayan mı var bu ülkede sanırım sadece fenerliler değil hehehe bu da fenerin en büyük olduğunu gösterir:küçük takımlar büyük takımlarlar uğraşır
    Cevapla
  • İsa 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener olunca cezada yok adamların 15 gündür başkanı ayrı, hocaları ayrı, yöneticileri ayrı çemkiriyor federasyon ceza vermiyor.
    Cevapla
  • Faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Koçun futbolla alakasi yok adam sirf kariştirmak için gelmiş.
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırmayız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle