Kadıköy karıştı! Polis barikat kurdu

Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar ile Fenerbahçeli futbolcular arasındaki sözlü atışma kavgaya dönüştü. Gerginlik güçlükle yatıştırılırken polis içeriye barikat kurdu!

 Kadıköy karıştı! Polis barikat kurdu
Kadıköy karıştı! Polis barikat kurdu
GİRİŞ 23.02.2020 23:50 GÜNCELLEME 24.02.2020 01:01
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a 3-1 yenilerek Kadıköy'deki 20 yıllık üstünlüğüne veda ederken maç sonu tribünlerde olduğu gibi soyunma odaları da karıştı. İki takım içeri girerken Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar'ın Fenerbahçe'den bir isme "Hişt" diye seslenmesi üzerine ortalık karıştı.

Futbolcuların da dahil olduğu tartışma kavgaya dönüşürken gerginlik polisin araya girmesiyle son buldu. Polis ekipleri iki taraf koridorlarda barikat kurdu.

 

 

YORUMLAR 47
  • MozoBorinyo 4 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray sponsoru olan bahis sitesine, hisselerini alan spekülatörlere, futbolcularına, yöneticilerine kazandırdı. Kaybeden kim? Devlet izni ile kumar oynayanlar ve feneri yendik diyerek kredi kartı borcu kredi borcunu bir günlüğüne unutan saftirik taraftarlar. Varlık içinde yokluk çekilmesinin, birilerinin trilyonlarca lira alıp birilerinin açız diye ciyaklamasının sebebi bu ve benzeri saçmalıklar. Spor dediğin şeyin bireye faydası vardır.
    Cevapla
  • tın li 4 yıl önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi terbiyesizler bu fotbol gavur işidir.kendine gel müslüman kime ne kazandırıyorsun bu masum bir spor faaliyeti değil.
    Cevapla
  • şampiyon cimbom 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koç başkan galatasaray şampiyon.
    Cevapla
  • ağlıyorlar 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz fb yi neden 20 yıldır yenmiyorduk, çünkü her yendiğimizde vızık vızık ağlıyorlar. nedir bu, nedir bu , nedir bu ozan. hani sanarsınız ki fb 5 tane attı da hakem vermedi, onun için ağlıyorlar sanarsınız. birde ağlayanlara bir bakın özellikle ozan, ersun yanal, ali koç. neden ağlıyorlar, çünkü fb onların yüzünden bu halde. ağlayacaklar ki seyirci tepki göstermesin.
    Cevapla
  • İbrahim Alkılıç 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener 25 senedir kadiköyde gs. yı hep yendi. "Ali koç geldi, fener yenildi."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle