Fenerbahçeli taraftarlar takım otobüsüne saldırdı!

Süper Lig'in 23'üncü haftasında Galatasaray'a 3-1'lik skorla mağlup olan Fenerbahçe'de sarı lacivertli taraftarlar Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal aleyhine tezahüratlarda bulundu.

GİRİŞ 24.02.2020 01:00 GÜNCELLEME 24.02.2020 01:00
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

20 yılı aşkın bir süre sonra gelen Galatasaray mağlubiyeti sonrasında öfkesine hakim olamayan sarı lacivertli taraftarlar, Ali Koç ve Ersun Yanal'ı istifaya davet ederek tepkilerini gösterdiler. 

Stadyum dışındaki tepkilerin yanı sıra Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde tepkiler devam etti. Yaklaşık 200 Fenerbahçe taraftarı Can Bartu Tesislerinde sarı lacivertli kafileyi beklerken çevik kuvvet ekipleri de tesis çevresinde güvenlik önlemleri aldı. 6 çevik kuvvet otobüsü ve 2 toma ile tesis çevresinde güvenlik önlemleri alınırken sarı lacivertli taraftarlar 'Ali Koç istifa', 'Ararım, sorarım, ararım seni her yerde, ararım ıssız gecelerde Ali Koç nerede', 'Ersun Yanal istifa' sloganları attı.

TAKIM OTOBÜSÜNE TAŞLI SALDIRI


Takım otobüsü tesislere yaklaştığında ise protestolar arttı ve taraftarlar yabancı madde yağdırdı. Tesislerin kapısının önünde takım otobüsüne taş ve şişe gibi sert cisimler yağdıran taraftarlar sert tepki gösterdiler.

 

 

 

YORUMLAR 30
  • ASIL 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu hale bakın. İki takım Futbol oynuyor. Bazı kendini geliştirememiş, insanlar sapıtıyor. Böylesi kimseler her kötülüğe sürüklemek çok kolay. Bulara 20 Sene Eğitim versen ancak Düzelirler.
    Cevapla
  • erdinc can 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle 1 nefret pankartını tribüne astıran başkan şimdi kendi taraftarından nefret görüyor. zaten sokakları manüple etmek için başkan olduğu fikri herkeste hakim durumda. Futbolu yasaklasalar kurban keserim.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahim bu insanlarin isi gücü yokmu maci izlediniz dagilin evinize yerin dibine batsin futbol bizlere ne faydasi var Allah askina akil mantik isi degil onlar kazaniyor onlar yiyor bize noluyor
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanda kavga olmasa ırkçılık elan olmasa şaşarım
    Cevapla
  • Eğlence 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçma guzel
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Serdar azizden başka Defansı olmayan kadroda direnen Tolga aşığı İnatcı Ersun Yanal sayesinde 20 yıllık üstünlük gitti!!. Bu adamı kulübde hala tutuyorlarmı?!!.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ve Galatasaray ülkemizin futbol da en önemli iki markası.Biri olmadan diğerinin kıymeti olmaz.Bugün Ülker stadın da asılan parkart ırkçılık,nefret suçu içeren cümlelerdi.Buna müsade eden veya teşvik eden Fenerbahçe yönetimini yadırgadım...Keskin sirke küpüne zarar...Hangi takım taraftarı olursak olalım bu davranışlara prim vermeyelim...Oyun büyük...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle