Fenerbahçe’den köy camisine yardım

Fenerbahçe, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan bir caminin onarımı için yardım yaptı.

Fenerbahçe’den köy camisine yardım
Fenerbahçe’den köy camisine yardım
GİRİŞ 04.03.2020 10:18 GÜNCELLEME 04.03.2020 10:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Spor Kulubü Tesisleri'nin bulunduğu Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi Bıçkıyanı Köyü’nde bulunan Merkez Cami'nde bakım onarım masraflarını, sarı-lacivertliler üstlendi.

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesine bağlı olan Bıçkıyanı Köyü’nde bulunan Merkezi Cami’nde bakım onarım çalışmaları yapıldı.

Yapılan çalışmalar kapsamında köy caminin halılarının tamamı değiştirildi. Elektrik aksamının yanı sıra avizeleri yenilenen caminin tüm temizliği de yapıldı. Camide bakım onarım çalışmalarının tamamının sona erdiğini dile getiren köy muhtarı Cihan Bayrak, desteklerinden ötürü Fenerbahçe Spor Kulübü'ne teşekkürlerini iletti.

Bayrak, "Fenerbahçe Spor Kulübü'ne verdikleri destekten ötürü teşekkür ederim. Camide halıların değişiminden diğer yapılan tüm işlemlere kadar destek oldular" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ali koc tam bir numaraci her olaydan sonra ya sehitlerden bahsediyo yada boyle seyler yapiyor ama bunlar feneri batirdigin gercegini degistirmez Birde yaptigin seyleri icinden gelerek yapmiyorsun bunu biliyoruz
    Cevapla
  • sivasspor.. 4 yıl önce Şikayet Et
    ne fener düşmanlığıymış arkadaş doğru yapılan işe bile çamur atılır olmuş yuh artık..
    Cevapla
  • Doğrusöz 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen kaç kuruşluk hayır işledin. Koç değil kulüp hayır işlemiş. Peygamber Efendimiz (Sav) "hayırda yarışınız" buyurmuş; haşa şerde, fitne ve fesatta değil. Bu arada Koç'tan pek hoşlanmam ve FB'ye zarar verdiğini düşünürüm.
    Cevapla