Fenerbahçe Ziegler'i resmen duyurdu!

Fenerbahçe Kulübü, İsviçreli eski futbolcusu Reto Ziegler'i kiralamak için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Fenerbahçe Ziegler'i resmen duyurdu!
Fenerbahçe Ziegler'i resmen duyurdu!
GİRİŞ 31.01.2013 11:38 GÜNCELLEME 31.01.2013 16:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Futbol AŞ'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''Reto Ziegler ve kulübümüz hakkında önceki günlerde çıkan haberler asılsız olup, oyuncunun kulübümüze geçici transferi konusundaki görüşmelere bugün başlanmıştır'' denildi.

Geçen sezon da kiralık olarak sarı-lacivertli formayı giyen, İtalyan kulübü Juventus'un futbolcusu olan Ziegler, Süper Lig'de çıktığı toplam 38 maçta 1 gol attı. İsviçreli savunma oyuncusunun Türkiye Kupası mücadelesinde de 4 maçta 1 golü bulunuyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    ziegler çok iyi bir futbolcu ..... ...göndermeleri hataydı?....
    Cevapla
  • ibrahim EMANET 11 yıl önce Şikayet Et
    eskiciiiiiiiiii demir alir hurda alir eski alir eskiciiiiiiii. fener hög,r.carlos,umit özat ve ridvan ile sözlesme yapmis anderson ve atkinson ile temas halinde olgunu kapa bildirdi
    Cevapla
  • huseyin kose 11 yıl önce Şikayet Et
    çok mu beğeniyordun barbaros?. kimse kalmadı mı sol kanata alınabilecek retoya kaldık? burada kaldığı sürece takıma ne kadar katkı sağlamış. benim ilgilendiğim bu, yoksa juventus adamı kiralık verecekmiş tapusuyla satacakmış biz az vermişiz onlar çok istemiş değil ki sorun olan. demek ki faydalı olacağına yönetim de inanmamış ki adamı salmışlar.aksi taktirde mutlaka orta yol bulunup satın almanın çaresi aranırdı. haksızmıyım?
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 11 yıl önce Şikayet Et
    göndermedile hüseyin.. juventus ziegleri kiralık değil bonservisi ile vermek istedi ancak fiyatta anlaşamadılar. fenerin kiralık teklifini kabul etmeyip rusyaya kiralık verdiler. yoksa ziegler kalmaya devam edecekti. spor gazetelerinin arşivlerine bakarsan iyi olur.
    Cevapla
  • eyyup trn 11 yıl önce Şikayet Et
    bildiğinden şaşmayacaksınız tebrikler. yakında yetiştirebilirlerse guiza yıda alırlar takım süper olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle