Paramparça 65. bölüm fragmanı yayınlandı: Dilara evi terk ediyor!

Paramparça yeni bölümüyle 9 Mayıs pazartesi günü yayınlanacak. Önümüzdeki hafta yayınlanacak Paramparça 65. bölümün fragmanı yayınlandı. 9 Mayıs pazartesi günü ekranlara gelecek Paramparça yeni bölümde Cihan ve Dilara arasında ipler kopuyor. Dilara evi neden terk ediyor? Paramparça son bölüm fragmanı haberimizde..

Paramparça 65. bölüm fragmanı yayınlandı: Dilara evi terk ediyor!
Paramparça 65. bölüm fragmanı yayınlandı: Dilara evi terk ediyor!
GİRİŞ 05.05.2016 09:59 GÜNCELLEME 05.05.2016 15:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça iki sezondur ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılmasına rağmen dizinin reytinglerinde herhangi bir düşüş yaşanmadan yayın hayatına devam ediyor. Peki bu hafta Paramparça 65. bölümde neler yaşanacak? Dilara'nın hamile kalmasından dolayı tekrar evlenen Cihan ve Dilara çiftinin arasındaki ipler 65. bölümde kopacağa benziyor. Yayınlanan Paramparça yeni bölüm fragmanında Dilara evi terk ediyor. Cihan, Dilara'ya neden kızgın? Cihan Dilara'yı evden mi kovdu? Tüm sorular 9 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde yanıtını bulacak. Paramparça yeni bölüm fragmanına ve Paramparça son bölüm özetine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Geçtiğimiz hafta 64. bölümüyle ekranlara gelen Paramparça izleyicisine heyecan dolu anlar yaşatmıştı. Dizi severler merakla yeni bölüm fragmanının yayınlanmasını bekliyordu. Ve beklenen fragman yayınlandı. Gelirim, aşk ve ihtirasların yer aldığı dizi yeni bölümüyle önümüzde hafta pazartesi günü saat 20.00'da Star TV'de ekranlara gelecek.

Başrollerini Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait Paramparça yeni bölümüyle 9 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'da.

PARAMPARÇA 65. BÖLÜM FRAGMANI 

DİLARA'NIN KENDİSİNE İHANET ETTİĞİNİ ÖĞRENEN CİHAN NE YAPACAK?

Cihan, Dilara'nın Harun'la görüştüğünü öğreniyor. Peki şimdi ne olacak? Bu duruma çok sinirlenen Cihan Dilara'yı evden mi kovuyor? Dilara şimdi ne yapacak? Bu gelişmenin ardından Dilara ve Harun arasında neler yaşanacak? Çağatay, Harun'a telefonda ne söylüyor? Merak ettiğiniz tüm soruların cevabı 9 Mayıs pazartesi akşamı saat 20.00'da Star TV'de yayınlanacak Paramparça yeni bölümde. 

CİHAN, DİLARA’NIN HARUN’LA GÖRÜŞTÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ

Maide Hanım, Harun’a Demir Alaz’ın onun oğlu olmadığını söyledi. Harun uçağı durdurdu. Konuşmalardan haberi olmayan Dilara, Harun’un bunu kendi ricası üzerine yaptığını sandı ve Demir Alaz’ı da alarak Cansu’yla birlikte yalıya döndü. Harun, Alaz’ın kendi oğlu olmadığını gösteren DNA raporunu görünce yıkıldı, Maide Hanım’ın da dolduruşuyla Dilara’ya karşı büyük öfke duydu. Maide Hanım da Dilara’ya karşı kinlendi. Cihan ve Ayşe arasındaki aşk daha da güçlendi. Cihan, Dilara’ya hayatında birisi olduğunu ve boşanmak istediğini söyledi. Dilara, Ozan’a Harun’u sevdiğini söyledi. Ozan çok öfkelendi ve Candan’a aradığı fırsatı verdi. Ozan ve Candan’ın samimi pozlarını gören Dilara ve Cihan beyninden vurulmuşa döndü. Harun, Dilara’yla yüzleşmek için yalıya geldi ama son anda Çağatay’dan gelen telefonla geri döndü. Azmi bu sırada Harun’u gördü ve Cihan’a gidip, Dilara’nın daha önce Harun’un arabasından indiğini gösteren resimleri ona gösterdi. Cihan, büyük bir öfkeyle yalıya geldi. ‘Paramparça’nın 64’üncü bölümündeki bu anlar #yüzleşme hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

PARAMPARÇA SON BÖLÜMÜDE NELER OLDU?

O, Senin çocuğun değil!
Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanırken Maide Hanım’dan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirir. Maide Hanım’ın verdiği bilgiye göre, Demir Alaz, Harun’un değil Cihan’ın çocuğudur.

İntikam için Candan'la işbirliği
Ozan’a Harun’u sevdiğini söyleyen Dilara, işin ucunun Candan-Ozan beraberliğine kadar gideceğini aklına bile getirmez. Candan ve Ozan’ın hayli samimi pozlarla çekilmiş fotoğraflarını gören Cihan beyninden vurulmuşa döner.

Boşanmak istiyorum!
Öte yandan Ayşe’ye her geçen gün tutkuyla bağlanan Cihan, Dilara’ya boşanmak istediğini söyler. Dilara bu durumu mutlulukla karşılarken olan olur; Cihan, Harun ile Dilara’nın hala görüştüklerini öğrenir.

PARAMPARÇA 64.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 1
  • ilksen 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ne Allahaşkına?! dakikalarca, evden ayrılma sahnesi, ağır çekimin ağırı! ayıp ya! aptal yerine koyuyorsunuz seyirciyi!:( sinir harbine girmektense izlememek en iyisi galiba!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!