Kurtlar Vadisi Pusu 297. bölüm fragmanı yayınlandı! (26 Mayıs Perşembe)

Kurtlar Vadisi Pusu 297. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan uzun soluklu dizi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler yaşanacak? Gelecek hafta Kurtlar Vadisi Pusu'da izleyiciyi hangi sürprizler bekliyor? Kurtlar Vadisi Pusu 297. bölüm fragmanı ve geçen haftanın özeti haberimizde.

GİRİŞ 21.05.2016 09:01 GÜNCELLEME 21.05.2016 09:01

Kurtlar Vadisi Pusu 297. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan uzun soluklu dizi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler yaşanacak?  Gelecek hafta Kurtlar Vadisi Pusu'da izleyiciyi hangi sürprizler bekliyor? Kurtlar Vadisi Pusu 297. bölüm fragmanı ve geçen haftanın özetine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 297. bölümüyle gelecek hafta izleyenlerle buluşacak. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Kurtlar Vadisi Pusu 297. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

KURTLAR VADİSİ PUSU 297. BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu 297. bölümün en çarpıcı sahnelerinden biri, 'Benim yolumda benimle yürümeyen evlatta olsa yolumdan kıymetli değildir.' diyen Polat Alemdar evladını defterden silicek mi? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle 26 Mayıs 2016 Perşembe günü ekranlara gelecek. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı haberimizde.. 

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA NELER YAŞANDI?

Polat’ı, Gölge’nin özel bir ilaçla güçlendirdiği ölümsüz askerleri ile zorlu bir mücadele bekliyor… Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokuyor. Zeynep’in büyük sırrı açığa çıkıyor! Mete, Yusuf ve Polat’la ilgili gerçeği öğrendikten sonra ne yapacak?

Siyah Sancak, Suriye’deki son büyük operasyondan sonra İstanbul’a dönüyor… Ve Polat koltuğunu Pusat’a bırakıyor !

Kurtlar Vadisi Pusu 295. Bölüm'de; Polat, İstanbul’a kadar uzanan uyuşturucu sevkiyatını engellemeye çalışıyor!

Polat, İHA’nın hedefindeyken; Gölge, Babil ordusunu yenilmez hale getirecek bir ilacın peşindedir. Özel bir görev için İstanbul’a gelen Tilki’nin, Polat Alemdar’a karşı birleşeceği yeni ortağı kim olacak?

KURTLAR VADİSİ PUSU 296. BÖLÜM FRAGMANI

 

Posta kutusundaki sırrın peşinde olan Yusuf, artık geçmişini geride bırakmak istiyor. Pusat, Siyah Sancak’la çıktığı operasyonda pusuya düşüyor.

Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak?

Anadolu’nun Gölge’ ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi? 

Geçtiğimiz hafta Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini isteyecek. Peki, Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak?

Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri isteyecek. Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak?

Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapacak.

Hikaye ve Künye

İlk bölümü 15 Ocak 2003’te yayınlanan Kurtlar Vadisi, 2007 yılından itibaren Kurtlar Vadisi Pusu adıyla ekran macerasına aralıksız devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu yayınlandığı ilk günden beri “Kendi gününde kendi saatinde” sloganıyla Perşembe günleri Saat 20.00’de ekrana geliyor… Dizi, Türk Televizyonculuk tarihinin kendinden en çok bahsettiren yapımı olurken, aradan geçen uzun yıllara rağmen bu özelliğini hala sürdürüyor. Dizide, Polat Alemdar ve ekibinin Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık güçlere karşı mücadelesi anlatılırken, kendi hayatını ülkesine adayan bir adamın zorluklarla dolu mücadelesi ortaya konuyor…



YAPIMCI: Pana Film
YÖNETMEN: Doğan Ümit Karaca
SENARYO: Pana Yazım Grubu
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Selahattin Sancaklı
OYUNCULAR:  Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi