Haçlı forma giymek istemedi, takımdan ayrıldı!

Makedonya takımı Skopje'nin yeni transferi Florent Osmani, müslüman olduğu için kulübün logosundaki haçı kapatmak istedi, kulüp yönetimi reddedince yollarını ayırdı.

Haçlı forma giymek istemedi, takımdan ayrıldı!
Haçlı forma giymek istemedi, takımdan ayrıldı!
GİRİŞ 27.07.2017 16:59 GÜNCELLEME 27.07.2017 17:39
Bu Habere 257 Yorum Yapılmış

Makedonya kulübü Skopje'nin bu yaz yaptığı en büyük transfer olan Florent Osmani, kulübün logosunda haç olduğu için takımdan ayrılma kararı aldı.

2 hafta önce takımıyla birlikte yeni sezon kampına katılan ve ayrılan Florent Osmani, Makedon basınına yaptığı açıklamada; "Skopje'nin ambleminde haç var. Ben böyle bir amblemi, dinsel nedenlerden ötürü taşıyamam." dedi.

Kulüp yönetimiyle logo konusunda görüştüğünü belirten Osmani, "Yönetimle bugün oturduk konuştuk. Ben bu kulüpte oynamak istiyorum ama bu logoyu taşımak istemiyorum. Ben müslümanım. Logonun sadece haç olan kısmını kapatmak istedim. Ancak, benim istediğimi kabul etmediler. Dinim benim için çok özel. Bu yüzden kulüpten ayrılma kararı aldım" dedi.

Florent Osmani, daha önce Türkiye'de 12 Bingölspor'da da forma giymişti. (Sporx)

YORUMLAR 257
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    rabbim bunun ayagina tas degdirmesin.Yolunu acsin amin.
    Cevapla
  • abdurrahman 6 yıl önce Şikayet Et
    helal osun kardeşime bizim bazı vatandaşlarımız arabasında önünde arkasında amlemi haç olan koca koca haç amlemli arabalar biniyorlar bunlar acaba müslüman degilmi diyecegim ama tanıdıkarım var namaz kılıyorlar ne diyelim allah hidayet versin başka araba yok sanki.
    Cevapla
  • aklı selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Aslan parçası.Helal olsun sana.Allah bizim geçlerimize de şuur ve izan versin....
    Cevapla
  • YAKUP 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun beşiktaş a gelsin
    Cevapla
  • Feza 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu veya bunun gibi logosunda haç taşıyan futbol takımlarının amblemlerinin olduğu tişörtleri gençlerimiz zorunlu olmamasına rağmen hiç sıkıntı yaşamadan giyiyorlar. Umarım Osmani bu gençlere iyi bir örnek olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle