Bu fotoğraf Washington Post'u da rahatsız etti!

Amerika'nın en büyük gazetelerinden Washington Post, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Londra'da Türk futbolcular İlkay Gündoğan ve Mesut Özil ile görüşmesini sayfalarına taşıdı.

GİRİŞ 16.05.2018 18:40 GÜNCELLEME 16.05.2018 23:01
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

.Haber7 Spor Dış Haberler

Almanya ile Türkiye'nin EURO2024'e ev sahipliği yapmak için yarış içerisindeyken Londra'da verilen bu görüntünün 'adil' olmadığının vurgulandığı yazıda politik açıdan gergin olan Almanya - Türkiye bağlarının spor açısından da gerildiği ifade edildi.

 

 

Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel'in konuyla ilgili yaptığı 'Oyuncularımızın Erdoğan'ın Türkiye'deki seçim kampanyası için kendilerini kullandırması tarafımızca iyi karşılanmamıştır' açıklamasından bahseden Washington Post, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Grindel'e 'Futbola siyaset bulaştırmak korkunç bir hatadır' özetli cevabına ise haberinde yer vermedi.

ADAY ŞEHRİMİZ GAZİANTEP'İ KARALADILAR

Aynı haberde Washington Post yazarı, Türkiye'nin EURO2024'e aday olarak gösterdiği 9 şehirden biri olan Gaziantep'in coğrafi konumunun altı çizdi. Gaziantep'in Suriye sınırına 65 kilometre uzaklıkta olduğunun vurgulandığı bölümde ABD ve diğer birçok ülkenin vatandaşlarına Türkiye'nin Güneydoğusuna gitmemelerini tavsiye ettiği anlatıldı.

YORUMLAR 33
  • Delibaş 5 yıl önce Şikayet Et
    washinton posta halt etmek düşer
    Cevapla
  • milletin ferdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan, bu gavurların topunun ayarını bozmuş. Resmen kafayı yemişler ya, gerçekten hayret.
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunda kim rahatsiz olursa olsun umrumuzda degil bende fransada yasiyan bir turk vatandasiyim ama unce vatan gerisi tefaruat canim malim feda olsun vatanima.
    Cevapla
  • soner 5 yıl önce Şikayet Et
    sağolsun bizi bizden çok düşünen batılılara 24 haziranda bir süprizimiz daha olacak :)
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür jervan yürür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle