Dünya Kupası'na bir gün kala deprem!

İspanya Futbol Federasyonu, Dünya Kupası'nın başlamasına bir gün kala, Real Madrid ile anlaştığı duyurulan teknik direktör Julen Lopetegui'nin görevine son verdi.

Dünya Kupası'na bir gün kala deprem!
Dünya Kupası'na bir gün kala deprem!
GİRİŞ 13.06.2018 13:11 GÜNCELLEME 13.06.2018 19:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İspanya Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörü Julen Lopetegui'yi 2018 FIFA Dünya Kupası'na bir gün kala görevden aldı. İspanya Futbol Federasyonu, Lopetegui’nin yerine Milli Takım'ın başına Fernando Hierro’nun göreve getirildiğini açıkladı.

Federasyon başkanı Luis Rubiales, düzenlediği basın toplantısında Lopetegui ile olan sözleşmeyi feshettiklerini açıkladı. Alınan kararın takım için en iyisi olmadığını söyleyen Rubiales ancak Lopetegui'nin Real Madrid ile yaptığı sürpriz anlaşma sonrası gerekli olduğunu kaydetti. 

 

 

Real Madrid ile yapılan sözleşmeden haberlerinin olmadığını vurgulayan Rubiales, "Haber ortaya çıkınca iletişim departmanına sordum ve görüşmelerden haberlerinin olmadığını söylediler." şeklinde konuştu.  

"İhanet edilmiş hissetmiyorum. Ancak sorun, işlerin (Real Madrid ile anlaşma) İspanya Futbol Federasyonunun hiçbir katılımı olmadan yapılması." diyen Rubiales, "Tam bir sorumluluk içinde hareket ettik. Yapmak zorunda olduğumuz şeyi yaptık." ifadesini kullandı. 

İspanya Futbol Federasyonu, Lopetegui’nin yerine Milli Takım'ın başına Fernando Hierro’nun göreve getirildiğini açıkladı.

YORUMLAR 3
  • sezar 5 yıl önce Şikayet Et
    bence tam yerinde ve dogru karar. bizde de boyle karar verebilsek. idare etmek degil. gerekeni yapmak lazim. belki iyi bir sonuc alamazlar ama tum ispanyaya ornek olur. teknik direktorler ona gore davranir.
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok ağır bi karar olmuş , dünya kupasından sonra alınabilirdi bu karar.Zaten İspanya favori değildi turnuvada hayırlısı
    Cevapla
  • adam 5 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizdeki mentaliteyi yaziya dökmüsün. bu yüzden bütün kurvarlarda bunlarin gerisindeyiz. kisa vadeli dedigin dogru görünebilir ama uzun vadeli insanlarin dürüst olmalari ve yasaya, kurala, toplumun genel kurallarina, vs uygun davranmalari icin bu tür kararlar cok dogru. herkes ve bütün kurumlar bu mantikla calisirsa (herkes evinin önünü süpürürse) haberdeki gibi son dakka golü kimse yapamaz
    Cevapla