Ronaldo hat-trick yaptı, dev maçta kazanan yok!

2018 Dünya Kupası'nda İspanya ile Portekiz, nefes kesen maçta 3-3 berabere kalırken Cristiano Ronaldo, hat-trick yaparak tarihe geçti.

Ronaldo hat-trick yaptı, dev maçta kazanan yok!
Ronaldo hat-trick yaptı, dev maçta kazanan yok!
GİRİŞ 15.06.2018 23:08 GÜNCELLEME 16.06.2018 00:29
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

2018 Dünya Kupası'nda İspanya ve Portekiz, Sochi'de karşı karşıya geldi. Kupanın başlamasına bir gün kala takımı Fernando Hierro'ya emanet eden İspanya, son 3 dakikaya önde girse de Cristiano Ronaldo'ya dayanamadı ve karşılaşma 3-3 sona erdi.

Gol düellosuna sahne olan maçta Portekiz'in gollerini 4, 44 ve 88. dakikalarda Cristiano Ronaldo kaydetti.

 

 

İspanya'nın gollerini ise 24, 55. dakikalarda Diego Costa ve 58. dakikada Nacho attı.

RONALDO TARİHE GEÇTİ!

İspanya karşısında "hat-trick" yapan Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo, üst üste dördüncü Dünya Kupası organizasyonunda gol atan 4. futbolcu olarak tarihe geçti.

2006, 2010 ve 2014'ün ardından Rusya'da da ağları havalandıran Portekizli futbolcu, Alman Miroslav Klose, ve Uwe Seeler ile Brezilyalı Pele'nin rekoruna ortak oldu.

33 yaşındaki Ronaldo, 2004'ten itibaren Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası'nda üst üste 8 turnuvada gol atmayı başardı.

Ronaldo, kulüp ve milli takım kariyerindeki "hat-trick" sayısını 51'e çıkardı. Yıldız futbolcu, 33 yaş 130 günle Dünya Kupası tarihinde "hat-trick" yapan en yaşlı futbolcu oldu.


Dünya Kupası B Grubu'na İspanya ve Portekiz 1 puan ile başlarken ilk karşılaşmaların ardından İran, grubu 3 puan ile zirvede tamamladı.

YORUMLAR 15
  • TheAzxtech 5 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo 3 gol dışında sahada yoktu :P Ronaldo sadece penaltıdan atıyor :P İspanya milli takımının yedek kadrosunu Ronaldo verin Ronaldo çok rahat kupayı alır.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Q7 son dakika alabilseydi efsane olacaktı
    Cevapla
  • yani ? 5 yıl önce Şikayet Et
    her ne kadar Ronalda olsada arkadaş EGO’sunu bencilliğini gördükçe sevmedim sevemedim bu çocuğu. insan mülayim olmalı saygılı olmalı bencil olmamalı belki ondan başka vasatın üstüne çıkan yoktu onada üç top geldi hepsi oldu peki başka. İspanya kendi kendine etti kaleci hata yaptı pike aptalca o faulü yapmasa bide saçma sapan boş top çevirme huyu olmasa Ronaldo fos olacaktı.
    Cevapla
  • Yrm 5 yıl önce Şikayet Et
    İspanya. 3. Ronaldo. 3
    Cevapla
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah müslüman olursun Ronaldo sen müslümanların gönlünü fet ettin bende sana frikik atarken dua ettim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle