UEFA'dan Hüseyin Göçek'e çifte müjde

Bu sezon Avrupa'da yönettiği 8 karşılaşmada gösterdiği performansla dikkat çeken Hüseyin Göçek bu başarısıyla ilk kez UEFA tarafından Avrupa'nın "top class" hakemlerinin katılacağı 28-30 Ocak tarihinde Lisbon'da yapılacak seminere davet edildi.

UEFA'dan Hüseyin Göçek'e çifte müjde
UEFA'dan Hüseyin Göçek'e çifte müjde
GİRİŞ 06.12.2018 17:47 GÜNCELLEME 06.12.2018 17:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış


Galatasaray - Konyaspor karşılaşması sonrası sarı-kırmızılı camianın hedef tahtası haline gelen ve MHK'nın bir süre dinlendireleceğini duyurduğu FIFA kokartlı hakemimiz Hüseyin Göçek'e UEFA'dan çifte müjde geldi.

Bu sezon avrupada yönettiği 8 karşılaşmada gösterdiği performansla dikkat çeken Hüseyin Göçek bu başarısıyla ilk kez UEFA tarafından Avrupa'nın "top class" hakemlerinin katılacağı 28-30 Ocak tarihinde Lisbon'da yapılacak seminere davet edildi.

UEFA'nın şubat ayından sonra üst düzey kritik maçlarda görev vereceği hakemleri davet ettiği bu seminerde Türkiye'den sadece Cüneyt Çakır ve Hüseyin Göçek yer alacak. Bu arada MHK yetkilileri Hüseyen Göçek'in 13-14 aralık tarihlerinde UEFA da önemli bir karşılaşmada düdük çalabileceğini ifade ettiler.

GÖÇEK'E DEVREDEN ÖNCE MAÇ VAR

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun iki hakem Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek'le ilgili ilk yapılan bilgilendirmenin kamuoyunda yanlış anlaşıldığını bunun belli süreli bir dinlendirme olacağını dile getirmesinin ardından gözler bu hakemlere ne zaman maç verileceğine çevrildi.

MHK'ye yakın kaynaklar, Çakır'dan sonra UEFA'nın Türkiye'deki en önemli ikinci gözdesi haline gelen Hüseyin Göçek'in ligin devre arasına girmeden görev alabileceğini ifade ettiler. Yine FIFA listesinde bulunan Halis Özkahya'nın da Göçek'ten kısa bir süre sonra tekrar düdük çalabileceği belirtildi.

YORUMLAR 5
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    :))) Burası hakkaten Türkiye
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Konya spor maçında yaptığı hatayı avrupada da yapsa bu hakeme maç bile vermezler. tahminim hatayı gördü var uygulamadı orta hakemide yaktı avrupada maç yönetse ne yazar var varken bu hata yapılır mı fakat kesin Fenerbahçeli olduğu için Galatasarayın puan kaybetmesini istiyor onun için yaptı. yoksa var varken bu hatayı çocuk bile yapmaz. Bakın bu sene var var büyük takımlar puan alamıyor Fener Bahçeye bakın nerdeyse küme düşecek var olmasaydı şu anda liderdi anlayan anladı
    Cevapla
  • nikelaj mortingen 5 yıl önce Şikayet Et
    daha cok katilsin. temizleyin bakalim nereye kadar. futbol kaldi mi turkiyede
    Cevapla
  • adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    UEFA takdir ediyor biz ise adamı gömüyoruz.Lütfen adaletli olun.
    Cevapla
  • Takdir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne takdiri uefaya elaltindan cikma yapilmistir.Bizimkiler para vererek mac verdirirler.
    Cevapla