Flaş sözler! "Aziz Yıldırım TFF'ye aday olacak"

Yıldırım Demirören'in görevini bırakması sonrası, Aziz Yıldırım'ın TFF Başkanı olacağı iddia edildi.

Flaş sözler! "Aziz Yıldırım TFF'ye aday olacak"
Flaş sözler! "Aziz Yıldırım TFF'ye aday olacak"
GİRİŞ 01.03.2019 12:23 GÜNCELLEME 01.03.2019 13:50
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in istifasının ardından, TFF'nin yeni başkanı kim olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Hüsnü Güreli, Haziran ayında yapılacak genel kurula kadar federasyonda vekaleten başkanlık görevini yürütecek.Gözler ise Haziran ayında yapılacak seçimlerde kimlerin aday olacağı.

"AZİZ YILDIRIM ADAY OLACAK"

Yıldırım Demirören'in istifasını değerlendiren gazeteci Fatih Doğan, "Kulislerde dolaşan iddia değil bu. Çok sağlam bir bilgi aldım. TFF başkanlığı için sayın Aziz Yıldırım'ın ismi geçiyor. Bunu daha önce de söylemiştim ve yalanlanmadı." dedi. Doğan'ın bu yorumu sosyal medyada çok konuşuldu.

 

 

YORUMLAR 64
  • zehir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayın da FB'ye hizmet etmiş olabilir ona FB'liler karar versin ama Türk futbolunu kaos ve nefret ortamına sürükleyen, 17 takımı da FB'ye düşman yapan birinin başkan olması akla ziyandır. Merak ediyorum kim oy verir buna
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYEYE en fazla tesis ,sporcu kazandıran ,devlete vergi veren başkandır.. Devlete en çok vergi sildirenler ,Devletin stadlarına konanlar , himmetle şampiyon olanlar anlayamaz bu Başkanı.
    Cevapla
  • mstf 5 yıl önce Şikayet Et
    Aziz TFF başkanı olursa Ali 'nin işi zor.
    Cevapla
  • Batak 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceyi 621 milyon euro (3.2 milyar TL). borçla bırakmışlar. Ali Koç açıklamadı mi. 2023 e kadar gelecek tüm gelirleri kullanmislar, Fenerbahçe şuan batık diye. Gelsin de Tff de batsın da bitsin bu futbol işi aman bıktık yav.
    Cevapla
  • CAN BAR 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence Aziz başkan olmadaydı FENEVBAÇE şimdiye kadar çoktan düşerdi AZİZ başkana yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle