TFF'den Josef Sural için açıklama!

Kayseri deplasmanı dönüşü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Alanyasporlu Josef Sural için Türkiye Futbol Federasyonu, 29 Nisan-6 Mayıs 2019 tarihleri arasında oynanacak maçlarda saygı duruşu yapılacağını açıkladı.

TFF'den Josef Sural için açıklama!
TFF'den Josef Sural için açıklama!
GİRİŞ 29.04.2019 11:09 GÜNCELLEME 29.04.2019 11:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybeden Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Josef Sural için profesyonel liglerdeki maçlar öncesinde saygı duruşu yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinden yapılan açıklamada, 29 Nisan-6 Mayıs tarihlerinde profesyonel liglerde oynanacak müsabakalar öncesinde saygı duruşunda bulunulacağı bildirildi.

Kayseri deplasmanından dönen Aytemiz Alanyasporlu bazı futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu ağır yaralanan Josef Sural, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

YORUMLAR 1
  • Futbol Kardeşliği 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Yetkililer, Ligde bilemiyorum Alanyaspor küme düşme hattında mıdır lakin toplam 6 futbolcu varmış araçta 1 kişi yaşamını yitirmiş diğerlerininde kırıkları varmış takımın yarısı bu kaza ile sezonu kapatmış oldu. Söz konusu spor kulubümüz kolunu kanadını sarana kadar lige ara verilmesi önerimdir. Ne Alanyaspor bu vahim olay nedeniyle direk küme düşme hattına geri kalan 4/5 haftada demir atsın nede rakiplerine Bu vahim durum bir kazanç sağlasın... Sanırım Lige ara verilmesi en hakkaniyetli durum olacaktır. Türk futbolunun başı sağolsun.
    Cevapla