Hamit Altıntop: Başkanlığım neden olmasın!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Nihat Özdemir'in yönetim kurulu listesinde yer alan Hamit Altıntop, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Hamit Altıntop: Başkanlığım neden olmasın!
Hamit Altıntop: Başkanlığım neden olmasın!
GİRİŞ 01.06.2019 15:27 GÜNCELLEME 01.06.2019 15:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Nihat Özdemir'in yönetim kurulu listesinde yer alan Hamit Altıntop, "Heyecanlıyım ama nasıl bir sorumluluk olduğunun da farkındayım. Nihat Başkan'a teşekkür etmem lazım. Bu tarihte bir ilk. Son günlerde bunlar tartışıldı. Bugün de gerçekleşmesi benim için çok önemli. Bana her zaman destek veren Alpay ağabeye ve Hakan Ünsal'a teşekkür ederim. Onların da bana destek vermesi ayrı bir güven verdi. Çok güzel şeyler ortaya çıkacaktır. Görevleri iyi paylaştırmak önemli. Her görevde herkesin sorumluluğu olacak.

 

 

'Beraber hareket edeceğiz'

Yurtdışından gelen gurbetçi futbolcular biraz daha uzak olabiliyor. Ancak ben burada o standardın en yüksek seviyede olacağına söz veriyorum. Beraber hareket edeceğiz. Herkesten samimiyet bekliyorum. Sıfırdan başlamıyoruz. İnsanlar bunu bilmeli. Eleştirilere açığız, sorumluluktan da kaçınmıyoruz.

 

 

'Başkanlığım neden olmasın?'

Başarılı olmak için genel resme bakmak lazım. Öğreneceğim çok şey var. Yeri geldiğinde imzaları atıp en güzel şeyleri yapacağız. İyi şeyler olursa başkanlığım da neden olmasın?" dedi.

YORUMLAR 11
  • Gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok güzel bir kadro,futbolun icinden yetisen bu güzel insanlar fülkemizde futbolun gelecegi icin cok dogru ve yerinde bir seçim..
    Cevapla
  • mehmed 4 yıl önce Şikayet Et
    en kötü ftbolcu bile nihat özdemirden daha iyi olur eğer türkiye böyle saçma sapan ftbolla ilgisi olmayan iş adamlarını tff başkanı yaparsa başarı beklemesin
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bir sonraki başkan sen olursun, futbolun içinden gelen insanlar bu iş adamlarından daha iyi yönetir.
    Cevapla
  • futbolkolig 4 yıl önce Şikayet Et
    birazda fenerliler yönetsin demişler
    Cevapla
  • Şükrü Demirler 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunda tüm yönetimlere profesyönel ekipler olmalı.inşallah devamı gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle