Ligler oynanacak mı? UEFA'dan kulüplere mektup

Avrupa Kulüpler Birliği (UEFA-ECA) ve Avrupa Profesyonel Futbol Ligleri (EPFL) kulüplere mektup göndererek, ligler tamamlanmadan tescil etme kararının doğru olmayacağını açıkladı.

Ligler oynanacak mı? UEFA'dan kulüplere mektup
Ligler oynanacak mı? UEFA'dan kulüplere mektup
GİRİŞ 03.04.2020 00:39 GÜNCELLEME 03.04.2020 00:42
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir üst yöneticisi (CEO) Mustafa Eröğüt, Avrupa Kulüpler Birliği (UEFA-ECA) ve Avrupa Profesyonel Futbol Liglerinin (EPFL) kurum ve kulüplere bir mektup göndererek, ligler tamamlanmadan tescil etme kararının doğru olmayacağını belirttiğini açıkladı. 

 

 

"Liglerin en geç temmuz, ağustos aylarında oynanacak"

Eröğüt, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yetkililerle yaptıkları görüşmeler ve kendi komite çalışmalarına göre liglerin en geç temmuz, ağustos aylarında devam edeceğine inandıklarını ve planladıklarını, liglerin tamamlanmadan tescil etme kararının doğru olmayacağını ve bu kararı alan ülkelerin takımlarının 2020-21 UEFA müsabakalarına katılmalarının şüpheli olacağını açıkladılar." ifadelerini kullandı. 

 

 

Eröğüt ayrıca, öncelikle yerel liglerin tamamlanacağını daha sonra UEFA organizasyonlarının oynanacağının belirtildiğini aktardı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • ilhan 3 yıl önce Şikayet Et
    ya Allah aşkına tescil edin.Kim liderse verin gitsin.şu durumda kimin şampiyon olduğu çokmu önemli
    Cevapla
  • Oktayca 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla bu yazıyı siz lider olsaydınız acıklarmıydınız?Açıklamazdınız.Tabiyki temennimiz ligin tamamlanabilmesi.Ama öyle gözüküyoki tamamlanamayacak.Bu durum da lig bu haliyle tescil edilecektir.Başka çözüm yok.Kura atacak halimizde yok.Şampiyon TRABZON.2.BAŞAKŞEHİR OLUR
    Cevapla
  • GÜMÜŞHANELİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Ula Eröğüt. Koyun can siz et derdindesiniz. Bu ligin devam edeceğine inanıyorsan en büyük geri zekalısin. İçimize ve içinize sinmese de Trabzonspor'umuzun şampiyonluğu ile tescil edilmesi gerekir.
    Cevapla
  • Hıdır 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporluyum doğrusu da zaten bu.şampiyon olacak isek inşaallah oluruz böyle maçlar oynanıp tamamlandıktan sonra olalım.
    Cevapla
  • Hasanbb 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporluyum. Sana katılıyorum. Çba pazar la ligler bitirilsin. Yazın 1,5 ayda biter.
    Cevapla
  • Kasım 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet can derdinde başakşehir başka dertte, Allah bildiğiniz gibi yapsın sizi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle