Drogba'ya Mancini'yi üzecek teklif!

Galatasaray'da, sözleşmesi biten ve cazip teklifler alan yıldız futbolcuya ilk teklif yapıldı.

Drogba'ya Mancini'yi üzecek teklif!
Drogba'ya Mancini'yi üzecek teklif!
GİRİŞ 03.12.2013 09:09 GÜNCELLEME 03.12.2013 09:09

Galatasaray'da da son günlerde gündemdeki isim olan Didier Drogba ile nikah tazelemek için ilk görüşmeyi Ünal Aysal nihayet gerçekleştirdi.

Aysal'ın teklifi karşısında tecrübeli golcü yeni kontrat için açık kapı bıraktı. Sözleşmesi Mayıs ayında sona erecek olan ve Chelsea'nin yanısıra, ABD ile Katar kulüplerinden cazip teklifler alan Drogba'yla, Aysal'ın geçtiğimiz ay bu konuyla ilgili görüştükleri ortaya çıktı.

AYSAL'IN KAFASINDAKİ ÖRNEK BUTRAGUENO

Drogba'yı kulübün futbol dünyasındaki yüzü yapmak isteyen Aysal, bir yıllık yeni kontrat için yeşil ışık yaktı. Aysal, Real Madrid'deki Butragueno örneği gibi Drogba'nın da sarı kırmızılı forma altında futbolu bırakıp göreve devam etmesini istediğini yıldız futbolcuya iletti. İkili arasında şu diyalog yaşandı.

AYSAL: Kariyerine ne şekilde devam etmek istiyorsun. Florya'da teknik kadro içinde sana yer açabiliriz. Antrenör olarak da göreve devam edebilirsin.

DROGBA: Teşekkür ederim. Futbol kariyerimin sonuna gelmedim. En az 2 sene daha oynayacağım. Bu güce ve kazanma hırsına sahibim. Sahalarda olacağım.

AYSAL: O zaman kimseye söz verme. Sana 1 yıllık daha teklif yapabiliriz. Bizi bekler misin?

ŞEREF DUYARIM

Taraftarın sevgilisi olan ve takıma büyük katkı sağlayan Drogba, Ünal Aysal'a net yanıt verdi:

-Bundan şeref duyarım.