Sneijder: Sen merak etme patron!

Sneijder: Sakatlığım tamamen geçti. Çok daha iyi çalışıyorum artık, umarım bir daha sakatlanmam. Kimse merak etmesin, hem fizik hem de sağlık olarak düzeldim.

Sneijder: Sen merak etme patron!
Sneijder: Sen merak etme patron!
GİRİŞ 21.12.2013 09:13 GÜNCELLEME 21.12.2013 09:13

Wesley Sneijder tam da G.Saray camiası ile arasındaki bağlar kopmak üzereydi ki Juventus maçındaki golü ve oyunuyla yeniden takıma döndü.

Hollandalı yıldız, önceki gün sarı-kırmızılıların sponsorlarından Odeobank'ın Etiler'deki şubesinin açılışına katılırken hakkında çıkan İtalya ve İngiltere'ye gidebileceği haberlerine de "O ülkelere sadece tatile giderim" diyerek iddiaları esprili bir dille yalanladı.

Ancak başkan Aysal ile Sneijder'in toplantıda yaptıkları sohbet gözlerden kaçmazken VATAN o konuşmanın detaylarına ulaştı. Hollandalı yıldız, açılışa geldiği anda başkan Aysal'ı görünce direkt olarak yanına gitti. Bir anda ikili yanlarında kimsenin olmamasını da fırsat bilerek sohbete başlarken Aysal, "Nasıl oldu durumun? İyi misin? Sakatlığın tamamen geçti mi?" sorusunu yöneltti.

'ÇOK İYİ OYNADIN'

Hollandalı, "İyiyim patron... Evet tamamen iyileştim ve ayrıca çok iyi çalışıyorum. Umarım bir daha sakatlık yaşamam" dedi. Sözü Sneijder'in Juventus maçındaki golüne ve performansına getiren Aysal, "Çok iyi oynadın. Bu oyunun bizi çok mutlu etti, artık senden her maçta Juventus karşısındaki oyununu bekliyorum" ifadeleriyle temennisini iletirken Wesley bir kez daha başkana umut verdi...

"Patron, kimse merak etmesin. Artık durumum hem fizik olarak hem de sağlık olarak çok iyi. Bundan sonra her maçta Juventus karşısındaki Sneijder'i yani gerçek Sneijder'i seyrettireceğim" sözleriye Aysal'ın içini rahatlatan Hollandalı, etraflarının kalabalıklaşması üzerine ise sohbeti bitirdi.


Vatan