Aysal'ın sözleri F.Bahçelileri kızdıracak!

Galatsaray Başkanı Ünal Aysal, Trabzonspor maçının sonrasında iddialı sözlerde bulundu.

Aysal'ın sözleri F.Bahçelileri kızdıracak!
Aysal'ın sözleri F.Bahçelileri kızdıracak!
GİRİŞ 24.12.2013 11:15 GÜNCELLEME 24.12.2013 11:27

Gençlerbirliği deplasmanından bir puanla dönünce puan farkının 11′e çıkmasıyla, "G.Saray ligde sezonu kapadı" yorumlarını, bir hafta sonra Trabzonspor'u devirip boş çıkartan sarı-kırmızılı takım, şampiyonluk yarışına yeniden motive olurken, başkan Ünal Aysal da umutlu konuştu.

Trabzonspor maçının ardından TT Arena'da Sabah Gazetesi'ne açıklamalar yapan Aysal sözlerine şöyle başladı: "Tünelin ucundaki ışık görünüyor. İkinci yarı Beşiktaş ve Fenerbahçe derbilerini kendi sahamızda oynayacağız. Bunun da avantaj olduğu bilinmeli. İki sezondur derbileri sahamızda hep kazanıyoruz, yine kazanacağız. Trabzonspor karşısında alınan galibiyetten dolayı oyuncularımızı ve teknik heyeti kutladım. Çok iyi mücadele ettiler."

"FENERBAHÇE İLE PUAN FARKI…"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda yoluna devam ettiğini, bu üç kulvarda mücadele eden tek takım olduğunun altını çizen sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, "Fenerbahçe ile puan farkı nasıl açıldıysa, öyle de kapanacaktır. Bundan şüphem yok. Ligin ikinci yarısında teknik ekibimiz ve futbolcularımız yine tarih yazacaklar ve şampiyon olacaklar. Bu Galatasaray'ın genlerinde var. Onlara güveniyorum" dedi.

BİZİM HEDEFİMİZ DÖRDÜNCÜ YILDIZ

Galatasaray'da her zaman hedeflerin zirve olduğunun altını çizen Ünal Aysal, "Şampiyonlar Ligi'nde de gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz" dedi. Aysal, Süper Lig'de hedeflerinin 20. şampiyonluk ve dördüncü yıldızı takmak olduğunu ifade etti. Devre arasında takımın eksik bölgelerine yerli ve yabancı transferler yapacaklarını anlatan başkan Ünal Aysal, bir aylık süreyi en iyi şekilde değerlendireceklerini anlatarak, "Devre arası kampına 2-3 yeni oyuncu takviyesi ile girebiliriz. 31 Ocak'tan önce tüm transferlerimizi bitirip ikinci yarıya da hazır girmek istiyoruz" diye konuştu.

HER ŞEY TARAFTAR İÇİN

Türk Telekom Arena'da Trabzonspor maçında startı verilen ısıtıma sisteminden taraftarların çok memnun kaldığını tespit ettiğini ifade eden başkan Ünal Aysal, "Juventus maçı için dondurucu soğukta iki gün boyunca tribünlere koşan taraftarlarımıza her türlü konforu sağlamak yönetim olarak görevimiz. Dünyadaki tüm yenilikler ve konfor Arena'da da olacak. Galatasaray taraftarı her zaman en iyisine layık" dedi.

 

Fanatik