Aysal müjdeyi verdi: Çileği...

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal yakın çevresine konuştu. "İzet'in işi imzaya kaldı" dedi ve ekledi.

Aysal müjdeyi verdi: Çileği...
Aysal müjdeyi verdi: Çileği...
GİRİŞ 06.01.2014 15:41 GÜNCELLEME 06.01.2014 15:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, TSYD'de açıklamalarda bulundu…

Aysal'ın ifadeleri şu şekilde;

“Teknik direktörümüz Roberto Mancini, muhtelif pozisyon için 4-5 oyuncu önerdi. Alex Telles'i hoca çok methetti! KAP'a Telles'in açıklamasını bugün-yarın yaparız, İzet transferi ise bu akşama kadar gerçekleşir. Geri kalan pozisyonlar için o bahsedilen pahalı oyuncularla ilgili değiliz. Realist olmamız lazım, yabancı sınırı var bildiğiniz gibi…
Bundan sonraki gereksinimlerimizi Türk oyuncularla yapmayı düşünüyoruz. Galatasaray yabancı, tecrübeli oyuncularla iskeletini kurduk artık yaş ortalamasını düşürmemiz gerekir. Oyuncuyu ne kadar çalıştırırsanız çalıştırın bir yere kadar gelir! Bundan sonra göreceksiniz; oyuncu alışverişlerinde hep genç oyuncular olacak. Daha dayanıklı kadroya ihtiyacımız olduğu çok açık.”

AYSAL'DAN ÇİLEK MÜJDESİ!

Geçtiğimiz sezon devre arasında Sneijder ve Drogba gibi dünya yıldızlarını alan Galatasaray, Avrupa'nın gündemine oturmuştu. Başkan Ünal Aysal ve yönetiminin bu sezonun devre arası için de bir bomba isim üzerinde daha çalıştıkları öğrenildi.

Başkan Aysal'ın bu konuyla ilgili olarak yakın çevresine konuştuğu kaydedildi. “İzet'in işi imzaya kaldı” dedi. “Ara transferin çileği o mu?” sorusuna ise “Hayır, bekleyin göreceksiniz” yanıtını verdi.

MANCINI VE AYSAL BELİRLEYECEK

Camiada herkes yeni çileğin kim olacağını merakla beklerken başkan Ünal Aysal ise bu konuda ser verip sır vermiyor. Başkana yakın kaynaklar henüz bu ismin netleşmediğini belirtiyor.

Çilek listesinin son derece kabarık olduğu, başkan ve Mancini'nin ortak kararıyla ismin belirleneceği ve gerekli adımların atılacağı öğrenildi. Öte yandan Aysal'ın “Hajrovic'in kontratını resmileştirince Türk vatandaşlığı için başvuracağız. Türk statüsünde oynamasa bile yabancı kontenjanından yer açar oynatırız” dediği ifade edildi.

 

Açık Mert Korkusuz

YORUMLAR 1
  • mustafa kılıç 10 yıl önce Şikayet Et
    Çilekci. Ne çilekçmiş mübarek sanki kasaya dolduruyorusun.Her sene iki üç tane çilek altım diye lafın çıkıyor.Çilekte Kuru Fasulye gibi pahalansında adamsan al :=)
    Cevapla