Menajerinden Galatasaray açıklaması!

Galatasaray'ın hoca adayları arasında ilk sırada yer alan Thomas Tuchel'in menajeri Felix Ahns önemli açıklamalarda bulundu.

Menajerinden Galatasaray açıklaması!
Menajerinden Galatasaray açıklaması!
GİRİŞ 24.06.2014 09:29 GÜNCELLEME 24.06.2014 09:29

Roberto Mancini ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına hız veren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Aslan'ın hoca adayları arasında ilk sırada yer alan Thomas Tuchel'in menajeri Felix Ahns önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ve Thomas Tuchel'in ilişkilendirildiğini bildiğini ifade eden Felix Ahns, "Herkes gibi biz de Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi takımı olduğunu, büyük bir vizyona sahip bulunduğunu biliyoruz. Şunu söylemeliyim Tuchel, Galatasaray kendisiyle ilgileniyorsa, bununla gurur duyar. Ancak kısa dönemde bizim Almanya dışında çalışma düşüncemiz yok. Tabii ki hiçbir düşünce hayata geçmediği sürece mutlak değildir" diye konuştu.

Bu arada Thomas Tuchel'in eski kulübü Mainz'la olan tazminat sorununu (6 milyon euro) çözdüğü öğrenildi. İlgili kurulların genç teknik adam lehine karar verdiği bildirildi.

Galatasaray'ın geleceğini en iyi teknik direktörlerinden bir tanesi olarak gösterilen genç Alman teknik adamla görüşmeye başlaması durumunda, Mainz'la herhangi bir sorun yaşamayacak. Serbest bir teknik adamla görüşecek. Öte yandan Bernd Schuster'in de Galatasaray'a çok sıcak baktığı öğrenildi.