Jorge Jesus'tan Galatasaray açıklaması!

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da, adaylar arasında bulunan Jorge Jesus'tan konu ile alakalı bir açıklama geldi.

Jorge Jesus'tan Galatasaray açıklaması!
Jorge Jesus'tan Galatasaray açıklaması!
GİRİŞ 24.06.2014 17:18 GÜNCELLEME 24.06.2014 17:18

Galatasaray'da, Alman hoca Thomas Tuchel'den olumlu yanıt alınamaması sonrasında yeni teknik direktör adayları arasında gösterilen Jorge Jesus, Benfica başkanı ile kontrat uzatma görüşmeleri için buluştu. 

Deneyimli teknik adam, geleceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu. 59 yaşındaki çalıştırıcı, 1 yıl içinde Türkiye, İtalya, İngiltere, Suudi Arabistan ve Katar'dan teklifler aldığını söylerken, "Sadece 1 yıl içinde, benim Portekiz'de kazandığımdan 5-6 kat fazla kazanabileceğim teklifler aldım.

Ancak Benfica'dan neden ayrılayım ki? Portekiz benim ülkem ve ayrıcalıklı hissettiğim yer. Para da kazanıyorum" ifadelerini kullandı. 

PORTEKİZ'DEKİ VERGİYE İSYAN ETTİ!

Benfica'da kalmak istemesine rağmen, ülkedeki vergi sistemine isyan eden Jesus, "Portekiz'de kazandığımızın yüzde 55'i vergiye gidiyor. Kazandığımız paranın yarısından fazlasının nereye gittiği belli değil" diye konuştu. 

Kulübün Alex Ferguson'u olma yolunda ilerlediğini, ancak yine de geleceğin neler göstereceğini bilmediğini belirten Portekizli hoca, "Kulüpteki 5. yılım ve 5. yılım biraz ilginç oldu. Şunu da söylemeliyim, aldığım teklifler doğru zamanda gelmedi" şeklinde yorum yaptı.

AC MILAN ONA GİTTİ, REDDETTİ! 

Öte yandan, Portekiz basınında yer alan haberlerde, İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın, Clarence Seedorf ile yollarını ayırdıktan sonra Jesus ile temasa geçtiği ve ret cevabı aldığı kaydedildi.

Kontratı gelecek sezon sonunda sona erecek olan 1954 doğumlu antrenör, Benfica'nın başında yüzde 61,5'luk bir galibiyet oranı yakaladı.