"Duayen geçinen muayyenlerden görüş alın"

Adnan Polat, seçim süreciyle ilgili soruya, "Benden değil, Galatasaray'ın ağabeylerinden, duayen geçinen muayyenlerden görüş alın" dedi.

"Duayen geçinen muayyenlerden görüş alın"
"Duayen geçinen muayyenlerden görüş alın"
GİRİŞ 26.09.2014 17:51 GÜNCELLEME 26.09.2014 17:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, başkan adayı olacağı ve bu yönde kendine teklif geldiği iddialarını yalanladı: "Başkanlık için kimse ile görüşmedim, görüşmeyi de kesinlikle düşünmüyorum."

Galatasaray'ın temel sorunun kulüp içindeki huzursuzluk ortamı olduğunun altını çizen Polat "Galatasaray'ın önceliği iç barışın sağlanması olmalıdır. İnsanlar bölünmüş vaziyette, herkes birbiriyle kavgalı. Ama bunun için kimse gayret göstermiyor. Bu kavga ortamı Galatasaray'a zarar veriyor" ifadelerini kullandı.

"BENDEN DEĞİL, DUAYEN GEÇİNEN MUAYYENLERDEN GÖRÜŞ ALIN"

Ünal Aysal'ın başkanlığı bırakma kararını ve başkan arayışlarını sadece uzaktan izlediğini ve izlemeye devam edeceğini söyleyen Polat "Polemiklerin içine asla girmeyeceğim. Benden değil, Galatasaray'ın ağır ağabeylerinden, duayen geçinen, muayyenlerinden görüş alın" dedi.

Adnan Polat, Ünal Aysal'ın '4 yıl önce de Genel Kurul'da bir mesaj vardı ancak Adnan Polat mesajı almadı. Alsaydı, ibra olayı olmayacaktı. Ben aynı hataya düşmek istemedim' sözlerine de yanıt verdi.

"AYSAL'IN AÇIKLAMALARINI ÖNEMSEMİYORUM"

"Sayın Aysal'ın açıklamalarını önemsemiyorum. Galatasaray'da yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Ben o gün öyle olmasını uygun gördüm ve yaptım. Sayın Aysal'ın bu konuda bilmediği çok şey var."

"GALATASARAY'IN YAKASINDAKİ KARA LEKE TEMİZLENMELİDİR"

2011 Mart ayındaki kongrenin Galatasaray'ın yakasında bir kara leke olarak durduğunu söyleyen eski başkan "2011'deki usülsüzlük bir an önce ortadan kaldırılmalı. Yargı bu haksızlığı ortadan kaldırdı ancak Galatasaray Kulübü tarafından da bu leke silinmeli. Kimsenin benden özür dilemesi peşinde değilim. Galatasaray Kulübü, bir genel kurul yaparak bu usülsüzlüğü ortadan kaldırmalı. Birçok değerli kişiye haksız yere disiplin cezaları verildi. Ceza alanlar arasında şu an hayatta olmayan Galatasaray'a hizmet etmiş isimler de var. Mutlaka bir genel af çıkarılmalı. Galatasaray'da iç barış olmadan hiçbir gelişme olmaz" dedi.

"GALATASARAY'IN GERÇEK MALİ DURUMU ANLATILANDAN FARKLI"

Ünal Aysal başkanlığı dönemindeki mali tablonun şeffaf olmadığının altını çizen Adnan Polat, "Önümüzdeki haftalarda Galatasaray'ın mali tablosundaki gerçekliği herkes görecek. Bekleyin ve görün. Bakalım o zaman neler söyleyecekler. O gün yorumu sizlere bırakıyorum" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: AL JAZEERA
YORUMLAR 1
  • atlantiks 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu gaassaraylıları hiç ama hiç anlamıyorum...? adnan polat'ı gönderirken bir TENEKE BAĞLAMADIKLARI KALMIŞTI, şimdi de... Bunlarda bir ARIZA var da çözedim ben ; "doğuştan mı geliyor, sonradan mı oluyor"
    Cevapla