'Fatih Terim G.Saray'a dönmez çünkü...'

Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına geçmesiyle ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

'Fatih Terim G.Saray'a dönmez çünkü...'
'Fatih Terim G.Saray'a dönmez çünkü...'
GİRİŞ 12.08.2017 13:13 GÜNCELLEME 12.08.2017 15:31
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Hürriyet gazetesi yazarı, Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Ünsal, Fatih Terim'in Galatasaray'a geri dönmesiyle ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

İşte Hakan Ünsal'ın Fatih Terim ile ilgili o sözleri...

"Burada dikkat çekici ve hocanın düşünmesi gereken önemli bir nokta var. Neden Fatih Terim boşta olduğu halde çok güçlü bir şekilde ismi dillendirilmiyor. Yönetim'in istemediği çok aşikar ve adeta görmezden geliyorlar

Camiadan da ciddi ses gelmiyor ve hocanın ismi yeterince ön plana çıkarılmıyor. Dahası, taraftar da şaşırtıcı şekilde beklenenin altında bir düzeyde hocayı istiyor.

Üstelik, çok kötü biten sezonun devamında Galatasaray için rezillik boyutunda bir Östersunds elenişi varken. Galatasaray, son 1 yılda olabilecek en kötü senaryoyu yaşıyor, Fatih Terim boşa çıkıyor ve güçlü bir geri dönüş çağrısı yok.

O zaman aklıma şu geliyor. Galatasaray bu haldeyken Fatih Hoca tek alternatif değilse ve şu anda takımın başında olamıyorsa, demek ki Galatasaray biraz iyi olsa Fatih Hoca'nın esamesi okunmayacak. Burada hocanın da niye böyle olduğunu düşünmesi gerekiyor bence. Geçen zamanda Galatasaray kötü gittiği için kazanıyor gözükse de kaybeden olmuş Fatih Hoca.

O yüzden "Şu anda hoca gelmez" diyorum. Camia, taraftar, Yönetim ve basın "Artık yeter" dediğinde Fatih Hoca "Ben buradayım" diyecektir. Yani, istendiğinde değil, istediğinde gelecektir Fatih Terim.

Takımın oyunu, Tudor'un seçimleri, sonuçlar, yönetimin seçim beklentisi ve diğer takımların durumu Fatih Hoca'nın durumunu belirleyecek. Aslında Sayın Dursun Özbek yönetiminin kaderini belirleyecek.

Kötü geçen sezonu ve Östersunds faciasını transfer kozunu kullanarak unutturmaya çalışan ve seçime hazırlık yapan Başkan Dursun Özbek için son ama en büyük koz Fatih Terim. Acaba Sayın Başkan, Fatih Terim kozunu akıllıca bir hamle ile sona saklıyor olabilir mi ? Cevabınızı biliyorum…"

YORUMLAR 26
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    basinin isi gucu Fatih Terimi uzaklastirmak cunku Bjk ve Fener biliyor ki O GS ye gelirse sampiyon kesin GS olur
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    keske gs ye gelsede uc bes para var elinizde onuda alsa))
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Fener ve BjK bSininin isi gucu Fatih Terimin GS ye gelmemesi icin yapmayacagi sey yok isleri gucleri Fatih Terimi GS den uzaklastirmak
    Cevapla
  • Sade 6 yıl önce Şikayet Et
    Gelmek istese dahi almayın takıma. İnsanlar nezaketen saygı duyuyorlar o da kendini bir şey sanıyor
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    nezaket yoksunu birine nezaketen saygi duymak..
    Cevapla
  • ozkayalar 6 yıl önce Şikayet Et
    zamanında gs yı nırakıp kaçmadımı bu adam.reklamı çok icraatık yok.
    Cevapla
  • Gizli66 6 yıl önce Şikayet Et
    #FatihTerimYuvaya#
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim yuvaya gelir ama gs adasini satarsaniz anca karsilarsiniz parasini))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle