Terim açıkladı! 'Emre Mor, Ozan ve Asamoah...'

Fatih Terim, Başkan Dursun Özbek'in basına verdiği kahvaltı davetine katılırken Emre Mor, Burak Yılmaz ile alakalı bugüne kadar hiçbir girişimlerinin olmadığını açıkladı.

Terim açıkladı! 'Emre Mor, Ozan ve Asamoah...'
Terim açıkladı! 'Emre Mor, Ozan ve Asamoah...'
GİRİŞ 14.01.2018 12:20 GÜNCELLEME 14.01.2018 18:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başkan Dursun Özbek'in Antalya'da kampı takip eden basın mensuplarına verdiği kahvaltı organizasyonuna katıldı. Terim, basın mensupları ile yapılan sohbette soruları yanıtladı.

Ozan Tufan'ı transferi için aradığı iddiaları

" Böyle bir şey söz konusu olabilir mi? Ozan ile alakalı hiçbir temas, girişim ya da tasarrufumuz olmadı. Kimseyle temasa geçmedik. Geçersek de her oyuncunun kulübü ile temasa geçeriz. Biz yönetime söylüyoruz. Onlar iletişime geçiyor. Bizim işleyişimiz bu şekilde"

Emre Mor, Asamoah, Burak Yılmaz...

"Asamoah transferinin olma ihtimalinin yüzdesi baya düştü. Bu transfer zora girdi. Asamoah için Ocak ayında zor diyelim. İki hafta süre var bu işler belli olmaz. Carole ile ilgili gelişen bir şey yok. Emre Mor ile alakalı hiçbir girişimimiz olmadı. Burak için de öyle."

YORUMLAR 2
  • Serhat 6 yıl önce Şikayet Et
    Millet futbolcu alıyor bizim hacılar teknik traktör transferi yapıp bizi avutuyorlar. Ya 1 tane sol kanat oyuncumuz yok. Bu kadar aciz mi ya bu takım yazıklar olsun.
    Cevapla
  • myworld 6 yıl önce Şikayet Et
    açıklamaya gerek yoktu herkes biliyor galatasaryın bu futbolcuları alamayacağını...... taraftarın hayali işte ne yaparsın olur mu ki umuduyla haberleri takip ediyorlardı
    Cevapla