Terim'e hayran kaldı! 'Takımda görmek isterim'

Milan CEO'su David Han Li, Antalyaspor maçını izledi, Fatih Terim'e hayran kaldı.

Terim'e hayran kaldı! 'Takımda görmek isterim'
Terim'e hayran kaldı! 'Takımda görmek isterim'
GİRİŞ 15.02.2018 10:54 GÜNCELLEME 15.02.2018 10:54
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Antalyaspor'u yenip liderlik koltuğuna oturduğu maçı Milan CEO'su David Han Li'nin de izlemesi dedikoduları da beraberinde getirdi. Milan'ı satın alan Li Yonghong'un yardımcısı olan David Han Li, aynı zamanda Milan'ı da yönetirken İstanbul'da iş için bulunduğu bir dönemde G.Saray'ın maçını takip etmek istediğini yönetime iletti ve olumlu yanıt aldı.

Galatasaray yönetiminin son dakikada gelen teklife loca açıp sıcak ilgi göstermesi sonrasında iki kulüp arasında bağ kuruldu. Ancak herkesin merak ettiği ise Çinli yatırımcıların G.Saray'a yönelik bir hamlesinin olup olmayacağı...

 

 

Böyle bir ihtimal şu anda bulunmazken , Milan'ın CEO'su David Han Li'nin Fatih Terim'le ilgili çarpıcı sözlerine ulaşıldı

'İŞLER İYİ GİTMİYOR'

Fatih Terim'in Milan dönemini araştırdığını ve İstanbul'da G.Saray maçını izleme fırsatı da çıkınca Fatih Terim'in kariyerinin genelini incelediğini söyleyen Çinli CEO, İmparator için ise övgü dolu sözler kullandı:

"İstanbul'a geleceğim için genel olarak Fatih Terim'in kariyerini inceledim ve inanılmaz etkilendim. Terim'in bu maçta takımı nasıl yönettiğini ve oyuna her an müdahale edip hep içinde olduğunu gördüm. Fatih Terim'i iyi tanıyorum. Çok şeyler yapabilecek kapasiteye sahip. Yeniden Milan'ın başında olmasını isterim. Milan'ın başında şu anda Gattuso var. Ancak bizim için işler yolunda gitmiyor. O genç bir teknik adam. Fakat şu anda beklentilerimizin karşılandığını söylemem doğru olmaz."

YORUMLAR 12
  • Macit 6 yıl önce Şikayet Et
    sportif yönden Türkiye'de hala en başarılı teknik direktör! Tudor'un ilk 6-7 maçlık maçı hariç oynattığı oyunla Terim in oynattığı oyun arasında (yenilse bile) çok çok büyük farklar var! Bizim yerli hocalardan kendini ispatlayan oldu da ona hocalık kapıları açılmadı mı? Demek ki hala Terim futbolda ekoldür.
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    sakın ya !!sana kim ne anlattıysa yada alkolü fazla mı kaçırdınız ??
    Cevapla
  • cumhuru reis rte 6 yıl önce Şikayet Et
    evet ya terim oyundaydi sag acikmiydi forvetmiydi tam goremedim baya iyi oynuodu adamlar ondan begenmis
    Cevapla
  • Birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış maçı izlemiş.Ne kadar başarılı olduğu Milli Taakımdan belli.
    Cevapla
  • Sado 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne o la terimi hazmedemeyenler kuyruk acısı var haala dimi daha çok kuyruk acısı çekeceksiniz
    Cevapla
  • del toro 6 yıl önce Şikayet Et
    Terim'den bahsettiler değil mi?.. Yanlış okumadım yani... Allah Allah!.. Ne içiyonuz olum siz?..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle