Galatasaray dev rakamı reddetti!

Galatasaray'da bu sezon sergilediği yüksek performansla alkış toplayan ve sarı kırmızılı ekibin yakaladığı istikrarda büyük pay sahibi olan Garry Rodrigues için Newcastle United'ın 8 milyon euro teklif ettiği ortaya çıktı.

Galatasaray dev rakamı reddetti!
Galatasaray dev rakamı reddetti!
GİRİŞ 16.02.2018 09:57 GÜNCELLEME 16.02.2018 10:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da bu sezon sergilediği yüksek performansla alkış toplayan ve sarı kırmızılı ekibin yakaladığı istikrarda büyük pay sahibi olan Garry Rodrigues için Newcastle United'ın 8 milyon euro teklif ettiği ortaya çıktı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Süper Lig'de son 5 haftada 2 gol atıp 3 asist yaparak göz dolduran Garry Rodrigues, Newcastle'ın kapısından döndü.

 

 

Premier Lig'de kötü haftalar geçiren ve devre arası transfer döneminde takımını güçlendirmek isteyen Rafa Benitez'in Garry Rodrigues'i çok istediği, İngiliz kulübün 8 milyon Euro karşılığında Hollandalı yıldızı transfer etmek için Galatasaray'ın kapısını çaldığı ortaya çıktı.

GALATASARAY EN AZ İKİ KATINI İSTEYECEK

Badou Ndiaye'nin gidişinden sonra Garry için 8 milyon euro'luk teklifi reddeden ve 27 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmasına mani olan Fatih Terim'in bu konuyu yönetimle ve oyuncuyla konuşarak hallettiği öğrenilirken, transfer için sezon sonunun beklendiği bildirildi.

Kalan haftalarda daha iyi işler çıkarması beklenen Garry için Galatasaray'ın en az Ndiaye kadar bonservis ücreti talep edeceği anlaşılırken, 2017-18 sezonunun kapanmasının ardından Rodrigues'in taliplerinin daha da fazla artacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR 6
  • samvan 6 yıl önce Şikayet Et
    yeni Riberymiz.. ama kacmama sartiyla
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    Dev rakam!!!!!!
    Cevapla
  • abdu el kerim 6 yıl önce Şikayet Et
    neresi dev bu adam zaten 5 milyona mal olmadimi
    Cevapla
  • Vatandaş 233162 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da aynı kalitede bir futbolcu için 20 milyon Euro rahat veriliyor. Türkiye'den istedikleri zaman bedeli düşük tutuyorlar.
    Cevapla
  • Wanli 6 yıl önce Şikayet Et
    Garry en az 25 milyon euro eder..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle